Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ed Sheeran și Julia Roberts ar fi stat în carantină în aceeași casă! Ce răspunde artistul!

Ed Sheeran și Julia Roberts ar fi stat în carantină în aceeași casă! Ce răspunde artistul!

de Redactia Tvmania

Ed Sheeran și Julia Roberts au părăsit Statele Unite ale Americii pentru a-și rezolva diferite probleme, respectiv pentru a participa la proiectele în care sunt separat implicați. DailyMail a scris însă că cei doi ar fi stat în carantină în aceeași casă. 

Ed Sheeran și tânăra sa familie au ajuns recent în Australia, pentru a participa la o înmormântare. Publicația DailyMail a scris că artistul și familia sa ar fi stat în aceeași casă cu Julia Roberts pentru „a economisi bani” în carantina obligatorie de 14 zile.

Potrivit Sydney Morning Herald, Ed, familia sa și Julia au decis să se izoleze împreună în luxoasa proprietate Sweven de pe râul Hawkesbury, care costă 6.000 de dolari pe noapte.

Pe lângă acest preț se află costul securității private, care se poate ridica la sute de mii de dolari.

Surse susțin că un grup de șase persoane au închiriat moșia de pe 6 martie până pe 20 martie, inclusiv soția lui Ed, Cherry Seaborn, fiica lor de șapte luni Lyra Antarctica, Julia și alți doi oaspeți.

Incredibilul imobil de 141 de acri are cinci dormitoare, o piscină infinită, o căsuță autonomă și vederi de neegalat asupra regiunii Hawkesbury.

Ce răspunde Ed Sheeran în urma zvonurilor din presă

În urma acestor zvonuri apărute în presa internațională, un reprezentant al lui Ed Sheeran a declarat pentru Daily Mail Australia că nimic „nu este adevărat”.

Julia se află în prezent la Sydney pentru a începe filmarea thrillerului „Gaslit” alături de Sean Penn.

Între timp, Ed era în oraș pentru a cânta la slujba de pomenire a promotorului muzical legendar Michael, un prieten apropiat al artistului.

A doua zi după comemorare, Ed și fiul lui Michael, Matt – care este acum directorul executiv al Mushroom Group – s-au tatuat în cinstea decedatului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton