Homepage  / Vedete străine

Eda Ede a împlinit 33 de ani! Actrița din „Prețul fericirii” se pregătește de nuntă. Cum arată invitația

Eda Ede a împlinit 33 de ani! Actrița din „Prețul fericirii” se pregătește de nuntă. Cum arată invitația
6

de Roxana Mirea,

Eda Ece, care o interpretează pe Yildiz Yilmaz în serialul turcesc „Prețul fericirii”, împlinelte astăzi, 20 iunie 2023, frumoasa vârstă de 33 de ani. Pe de altă parte, mâine este o altă zi importantă pentru actriță. Ea se căsătorește cu iubitul ei, jucătorul de baschet Buğrahan Tuncer. Iată cum arată invitația de nuntă.

Eda Ede se pregătește de nuntă

Eda Ece, care a cucerit admirația a milioane de oameni din întreaga lume, se căsătorește mâine, 21 iunie 2023, cu jucătorul de baschet Buğrahan Tuncer, cu care este împreună de 4 ani. Recent, invitația la ceremonia de nuntă a celebrei actrițe a fost dezvăluită.

Pe invitația de nuntă, pe lângă numele celor doi îndrăgostiți, a apărut și data nunții: „21 iunie 2023, miercuri”. Inițial, nunta urma să aibă loc pe 20 iunie, apoi Ece a anunțat că amână ziua nunții cu încă o zi, pe 21 iunie, potrivit presei din Turcia.

Nu este prima dată când data nunții este schimbată. Inițial, mai multe tabloide turcești au scris că nunta va avea loc pe 8 iunie, dar apoi Eda Ece și Buğrahan Tuncer s-au răzgândit și au optat pentru 20 iunie, ziua de naștere a actriței.

Astăzi, 20 iunie, actrița a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani și a fost răsfățată cu multe cadouri și multe urări de bine din partea prietenilor și familiei, potrivit imaginilor distribuite de actriță la Insta Story. Așadar, Eda Ece petrece într-un stil măreț. Astăzi, sărbătorește împlinirea vârstei de 33 de ani, iar mâine se căsătorește cu dragostea vieții ei. Nunta va avea loc la Four Seasons Bosphorus Hotel, una dintre locațiile preferate ale cuplului de pe malul Bosforului, anunță publicatia “HELLO! Türkiye”.

După nuntă, Eda plănuiește să se relaxeze: „Vara aceasta, voi dedica timp familiei și vieții mele private. Am nevoie să mă odihnesc și să trăiesc puțin”.

eda-ece-343388462_594501962630931_6804220632108471617_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Eda Ece, imagini de la petrecerea de logodnă

Eda Ece, din serialul “Prețul fericirii” (“Yasak Elma”) de la Kanal D, a făcut petrecerea de logodnă, la începutul lunii mai, cu iubitul ei, jucătorul de baschet Buğrahan Tuncer, care activează în prezent la echipa Anadolu Efes. Evenimentul a avut loc într-un cadru restrâns, în casa celor doi, alături de membrii familiei. 

„Îmi iubesc atât de mult tatăl, mama, unchiul, surorile și pe soții lor”, a scris Eda Ece în dreptul unor poze pe care le-a urcat pe Instagram. Pentru logodnă ea a ales să poarte o frumoasă ținută albă, creație a brandului Vakko, și bijuterii Tiffany&co.

Eda Ece a absolvit la Istanbul Facultatea de Psihologie, după care a urmat un curs de Istoria Artei şi a început să lucreze într-o galerie. Ulterior, s-a simțit atrasă de actorie, iar primul ei rol, a fost în serialul „Mihriban” din 2002. Pe micile noastre ecrane, Eda a mai fost văzută în „Stadiul relației: complicat” și „Feriha”. Ea nu joacă doar în seriale, filme și piese de teatru, este implicată în campanii umanitare și apare în emisiuni TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton