Homepage  / Vedete româneşti

Eda Marcus, atac la adresa televiziunilor. Ce mesaj dur a transmis vedeta TVR

Eda Marcus, atac la adresa televiziunilor. Ce mesaj dur a transmis vedeta TVR
7

de Roxana Mirea,

Eda Marcus a lansat un atac la adresa televiziunilor. Vedeta TVR a publicat un mesaj dur pe pagina ei personală de Instagram, acolo unde a precizat că „ceea ce este consumat în masă este din ce în ce mai slab calitativ”. Eda Marcus a precizat că a transmis mesajul respectiv pe baza audiențelor înregistrate de emisiunile de la televiziunile private.

Eda Marcus, atac la adresa televiziunilor

Eda Marcurs a lansat un atac la adresa televiziunilor pe pagina ei personală de Instagram. Mesajul vedetei TVR este unul destul de dur. În final, ea îi încurajează pe cei care o urmăresc să se uite și la „programe mai puțin sclipicioase”.

Eda-Marcus-atac-la-adresa-televiziunilor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Criteriul de bază astăzi pentru lumea televiziunii este Audiența. Este văzută ca barometru al calității. Credeți că este așa?! Nuuu! Ceea ce este consumat în masă este din ce în ce mai slab calitativ. Și asta o arată ,,audiențele” celor mai în vogă emisiuni de la canalele private. Apetitul consumatorilor de tv nu este încurajat către calitate. Divertismentul s-a mutat în ,,case” tip big brother unde producătorii încurajează amantlâcurile. Divertismentul este acum ,,în stradă”, unde glumele de șantier sunt stand-up. Prezentatorii de tv se întrec în ,,podcasturi”, la ei acasă, invitând celebrități care își povestesc nefericirile, în căutare de cât mai mulți view-ersi și public pentru a plasa produse bune de vândut.

Piață de televiziune este în schimbare. Cred că totul, până la urmă este. Dar mi-e teama că alunecăm pe o pantă periculoasă. Nu vom mai ști să diferențiem conținutul bun al unui produs și vom alege ambalajul cel mai viu colorat. Uitați-vă și la programe mai puțin ,,sclipicioase”. S-ar putea să descoperiți arome noi, ca atunci când intrați într-o gelaterie tradițională care vă surprinde într-un mod plăcut”, a scris Eda Marcus pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton