Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Eda Marcus: „Cea mai importantă tradiție este sărbătorirea în familie” | INTERVIU

Eda Marcus: „Cea mai importantă tradiție este sărbătorirea în familie” | INTERVIU

de Redactia Tvmania

Sărbătorile sunt despre familie fapt care se aplică și în cazul prezentatoarei Eda Marcus.

Eda Marcus (38 de ani), prezentatoarea rubricii de sport din cadrul Telejurnalului de la TVR, se pregătește de Sărbători respectând tradițiile învățate de la cei dragi. Eda na dezvăluit în exclusivitate pentru TVMania unde va petrece Paștele și ce urmează pentru ea în perioada următoare.

TVSatelit: Ce planuri ai pentru sărbătorile de Paște?

Eda Marcus: Paștele este în familie. Alături de ai noștri. Anul trecut am fost extrem de atenți cu părinții mei la care am luat masa în curte, afară, la distanță de ei pentru a nu-i pune în pericol. Anul acesta vom fi toți în jurul mesei, pentru că suntem vaccinați.

Ce tradiții respecți în această perioadă?

Încă lucrez la asta pentru că vreau ca fiica mea să simtă că este Paștele. Am început de anul trecut să vopsim ouă. Și pentru mine a fost prima oară 😊. Iar anul acesta vom continua ce am început anul trecut. Plus că Iepurașul este și el un personaj mult așteptat de fetița mea și am de pregătit acest moment. Dar cea mai importantă tradiție este sărbătorirea în familie.

Și cum te pregătești?

Cu multă voie bună. Și poate cu hăinuțe noi, pentru că bunica mea spunea că primavara trebuie să te înnoiești. 😊

Ai o siluetă de invidiat. Te abții de la anumite alimente în perioada Sărbătorilor?

Nu mă abțin de la nimic. Am mare noroc de gene bune, pentru că nu trebuie să țin regimuri și cure de slăbit. Dar nu fac niciodată excese. Mă satur foarte repede și nu pot mânca prea mult. La mine, Sărbătorile nu sunt un pericol culinar. Doar o ocazie de a degusta mâncăruri pe care nu le mănânc de obicei.

 Ne îndreptăm spre o oarecare normalitate. Ai reușit să te vaccinezi?

Da. Îmi spun de multe ori că sunt o norocoasă, pentru că jurnaliștii de teren și prezentatorii au intrat în prima grupă de vaccinare. Fiind la lucru la program aproape normal de când a inceput pandemia și fiind practic expuși mai tot timpul, a fost o binecuvântare faptul că am primit vaccinul un pic mai repede ca ceilalți.

Ce sporturi mai urmărești în prezent?

Mă uit cu placere la tenis, patinaj artistic, fotbal, handbal, dar și la baschet sau orice altă competiție. Și mă bucur că în familie și în cercul de prieteni am foarte mulți iubitori de sport care urmăresc diverse sporturi. Aștept cu nerăbdare Jocurile Olimpice de la Tokyo, din această vară, pe care Televiziunea Română le va difuza în direct. Din cauza pandemiei am fost privați de acest mare eveniment sportiv anul trecut, când ar fi trebuit să aibă loc. Dar mă bucur că organizatorii au decis să ni-l ofere, chiar și cu întârziere. 

Credit foto: Instagram/Eda_Marcus

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton