Homepage  / Vedete

Eddie Redmayne riscă să divorțeze după Oscar

Eddie Redmayne riscă să divorțeze după Oscar

de Redactia Tvmania

La 33 ani, Eddie Redmayne este al optulea cel mai tânăr actor care a primit premiul Oscar pentru performanța sa din pelicula „Teoria întregului” în care îl interpretează pe celebrul fizician Stephen Hawking.

Eddie Redmayne

Dar prestigioasa statuetă aurită riscă să-l ducă pe actor către un divorț. Conform unui studiu publicat pe site-ul „LiveScience”, actorii oscarizați „au de trei ori mai multe șanse de divorț în primul an de căsătorie decât ceilalți”.

Eddie Redmayne si Hannah Bagshawe

Nu e de glumit! Eddie Redmayne s-a căsătorit cu Hannah Bagshawe, care a fost împreună cu el pe covorul roșu la Oscar, în decembrie anul trecut. Studiul, efectuat de o universitate din Michighan, vorbește chiar despre un „blestem al Oscarurilor”. Se pare că femeile sunt mai „vulnerabile” decât bărbații: Sandra Bullock, Reese Witherspoon, Kate Winslet și Hilary Swank au divorțat la puțină vreme după ce și-au dus statueta acasă. Autorii studiului, care are la bază statistici maritale a 1023 de actori și actrițe între anii 1930 și 2005, trage un semnal de alarmă la fel de grav și pentru cei care au rămas numai cu nominalizarea. Frustrarea în fața faptului că nu au pus mâna pe Oscar, îi face să divorțeze de două ori mai mult decât confrații lor.

Cu toate astea, Mark Ruffalo, Edward Norton, Steve Carell și Robert Duvall au supraviețuit blestemului. Și la fel îi dorim și lui Benedict Cumberbatch, care tocmai i-a pus inelul pe deget iubitei sale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton