Homepage  / Articole

Edi Vasile şi-a împlinit visul cu ajutorul “Dansez”

Edi Vasile şi-a împlinit visul cu ajutorul “Dansez”

de Redactia Tvmania

Eduard Vasile, cel care a câştigat alături de Corina Bud sezonul trecut al emisiunii “Dansez pentru tine”, este pe cale să-şi împlinească visul pentru care a intrat în competiţia de la Pro TV. Marele lui vis a fost să ofere familiei sale numeroase, formată din 9 membri, condiţii de trai decente. După luptă în paşi de dans dusă la “Dansez pentru tine”, Edi a cucerit voturile telespectatorilor şi a câştigat marele premiu de 60.000 de euro, iar acum este un tânăr împlinit.

Casa sa este în renovare, astfel ca toţi fraţii lui Edi să poată să aibă spaţiul şi confortul lor. “Cosmin, fratele mijlociu are grijă de bunul mers al lucrărilor de la casă, Marian a început clasa a 3-a, Roberta este încă la grădiniţă la clasa pregătitoare, Vanessa este în grupa mică la grădiniţă, iar la Carla şi Loredana nu există moment să nu stai lângă ele să nu râzi”, îşi descrie Edi fraţii mai mici.

După emisiune, Edi s-a reînscris la liceu, el renunţând acum câţiva ani la cursurile Liceului Tonitza din cauza faptului că trebuia să-şi întreţină familia, şi continuă să picteze lucrări cu care să-şi amenajeze noua locuinţă.

Corina Bud şi coregraful Bogdan Boantă fac în continuare parte din viaţa lui. “Corina şi Bogdan mă ajută şi mă sfătuiesc aşa cum o făceau şi în timpul competiţiei “Dansez pentru tine”, în concerte mergem în aceeaşi formulă, am fost în Spania şi Polonia la concerte şi pe scene unde nici în public nu visam să fiu.”, povesteşte Edi, care îşi continuă visul de a dansa alături de Corina şi Bogdan.

Se pregăteşte să creeze propria colecţia de haine

Un telespectator “Dansez pentru tine” care a fost impresionat de talentul de stilist al lui Edi, l-a sprijinit pe acesta în pasiunea lui de a crea şi croi haine, iar viaţa lui s-a schimbat radical după show-ul de la Pro TV şi în această privinţă:

“Cu ajutorul unui om bun, care are încredere în talentul meu, am reuşit să îmi achiziţionez câteva utilaje profesionale de croit şi cusut, şi îmi doresc ca în următoarea perioadă să scot prima mea colecţie”, promite fostul câştigător de la “Dansez”.

Le urează baftă concurenţilor noi de la “Dansez…”

“Din experienţă proprie şi cu tot sufletul îi sfătuiesc pe cei care vor intra în ringul de dans în noul sezon să profite de norocul şi de experienţa unică cu care nu se vor mai întâlni niciodată, să persevereze şi să lupte, să aibă încredere în ei şi în partenerul de dans. Le urez multă baftă şi multă forţă de muncă, pentru că vor avea nevoie”, spune Edi.

[imagebrowser id=366]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton