Homepage  / Articole

Edina a luat marele premiu la „Mireasă pentru fiul meu”

Edina a luat marele premiu la „Mireasă pentru fiul meu”

de Redactia Tvmania

Reality-show-ul matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” a ajuns la final. Edina este marea câştigătoare a primului sezon de la Antena 1, după luni întregi de emoţie, bucurie şi tristeţe, experienţe inedite şi momente de cumpănă.

Au fost 41 de concurenţi, dintre care 18 fete, 12 băieţi şi 11 mame, 351 de zile petrecute în casa „Mireasă pentru fiul meu”, 50 de finale săptămânale şi o echipă de aproape 100 de persoane care a muncit 24 din 24 pentru ca fetele şi băieţii înscrişi în competiţie să îşi găsească jumătatea.

Pentru marea finală, fetele au purtat rochii de mireasă, familiile le-au fost alături, un ofiţer al stării civile, primarul şi viceprimarul comunei Ştefăneştii de jos, locul în care se află casa „Mireasă pentru fiul meu”, au fost invitati în platou.

Ionuţ si Monica au decis sa se căsătorească încă înainte de a se afla marele deznodământ. Ionuţ s-a ţinut de promisiunea făcută acum multe luni, în timpul emisiunii, aşa că în gala finală, cei doi şi-au unit destinele în faţa familiilor, a Mirelei Boureanu Vaida şi a telespectatorilor.

Doamna Mărioara a fost aleasă mama competiţiei, cu doar câteva minute înainte ca Mirela Boureanu Vaida să anunţe marea câştigătoare: Edina.  Aceasta a fost aleasa publicului şi, astfel, mireasa celui de-al şaselea sezon „Mireasă pentru fiul meu”, însă Edina a intrat în marea finală singură.

Din toamna aceasta, un nou sezon „Mireasă pentru fiul meu” va lua startul, iar castingul s-a încheiat deja.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton