Homepage  / Vedete

FOTO. Edith Gonzalez încearcă să uite de boală în Cuba. Ce sfaturi le dă fanilor

FOTO. Edith Gonzalez încearcă să uite de boală în Cuba. Ce sfaturi le dă fanilor

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele a vrut să-şi încarce bateriile după perioada grea prin care a trecut în ultimele luni şi a plecat în Cuba alături de soţul ei, afaceristul Lorenzo Lazo.

Tratamentul contra cancerului nu a pus-o la pământ pe Edith, care încearcă să-şi păstreze optimismul şi buna dispoziţie.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3491″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”619″ thumbnail_height=”464″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” template=”/var/www/tvmania/wp-content/themes/tvmaniaseventeen/nggallery/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Pe Instagram, Edith a urcat câteva poze din frumoasa ei vacanţă şi le-a transmis fanilor gândurile ei:

„Deschizând uşi îmi permit să visez. Cea mai mare comoară pe care o avem este că suntem în viaţă. Să ne bucurăm aşadar de prezent şi să zâmbim mereu”.

Conform radioformula.com.mx, din cauza bolii, Edith a trebuit să refuze rolul principal într-un spectacol de teatru, „Aventurera”, în locul ei fiind aleasă Susana González. Ultimul proiect tv al ei a fost serialul „Eva la Trailera („Eva, şoferiţa de tir”), care a avut audienţe mari în SUA anul trecut.

Edith Gonzalez (pe care o ştiţi din telenovele de succes precum „Inimă sălbatică, „Salome” sau „Doña Bárbara”) a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în toamna trecută. Actriţa în vârstă de 52 de ani a trecut printr-o histerectomie (extirparea uterului) şi a urmat şedinţe de chimioterapie, în urma cărora a slăbit considerabil.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

FOTO: Cum a sărbătorit Edith Gonzalez şase ani de căsnicie

Video: Edith Gonzalez s-a făcut şoferiţă de tir

Edith Gonzalez a suferit o intervenţie chirurgicală

Edith Gonzalez nu vrea să se dezbrace pe platouri

Edith Gonzalez şi soţul ei au fost atacaţi într-un magazin

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton