Homepage  / Vedete / Vedete străine

Edith Gonzalez începe o nouă etapă în cariera sa

Edith Gonzalez începe o nouă etapă în cariera sa

de Redactia Tvmania

După ce a scăpat de cancer, actrița Edith Gonzalez dorește să împărtășească experiența sa de viață cu cât mai multe femei.

În urma veștii de a scrie o carte, Edith s-a decis să împărtășească experiența sa de viață prin intermediul unor conferințe special dedicate celor care trec prin perioade dificile.

„Acum începe cariera mea profesională de conferențiar. Sunt foarte încântată și cred că a ieșit frumos”, a declarat Edith la sfârșitul săptămânii trecute presei mexicane, după ce a ieșit din prima sa conferință.

 

Tratamentul contra cancerului nu a pus-o la pământ pe Edith, care încearcă să-şi păstreze optimismul şi buna dispoziţie, fapt ce a ajutat-o pe actriță să scape de țesuturile canceroase din organismul său în urma unei intervenții chirurgicale și a chimioterapiei.

În urmă cu un an aceasta a anunțat că boala sa este ținută sub control: „Sunt vie și sunt aici. Vreau să vă ofer toată dragostea pe care o am în suflet. Atâta timp cât este viață și speranță și atâta timp cât eu am putut, cu siguranță vei putea și tu”, a fost îndemul actriței.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton