Homepage  / Știri

Edith Gonzalez nu o vrea actriţă pe fiica ei

Edith Gonzalez nu o vrea actriţă pe fiica ei

de Redactia Tvmania

Telenovelista Edith Gonzalez a spus că nu o va sprijini pe fiica sa în vârstă de şase ani, Constanza, în cazul în care ar vrea să se facă actriţă. De asemenea, ea nu şi-ar dori ca aceasta să apară foarte des la televizor. Cele două au pozat însă împreună pentru o campanie publicitară care încurajează consumul de lapte în Mexic.

“Nu aş vrea ca fiica mea Constanza să fie actriţă. Nici nu mă gândesc să o susţin în asta. Mi-ar plăcea să lupte ea singură pentru viitorul ei. Poate mâine, poimâine o să fac contrariul şi mă veţi vedea ajutând-o, însă cu siguranţă îmi doresc să fie o luptătoare”, a zis Edith, citată de peopleenespanol.com.

De asemenea, actriţa în vârstă de 46 de ani spune că cea mică nu va mai apărea în alte campanii publicitare după cea cu laptele. “Aş vrea să aibă o copilărie fără camere de luat vederi”, a mai zis Edith.

Protagonista din “Doña Barbara” joacă în prezent, în Mexic, în telenovela marca TV Azteca, “Cielo rojo” (“Cer roşu”), alături de Mauricio Islas. Pentru secvenţele mai fierbinţi din acest serial, Edith a apelat la o dublură, în schimb, scenele de acţiune a vrut să le realizeze singură.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton