Homepage  / Articole

Edith Gonzalez revine în „Sub cerul în flăcări”

Edith Gonzalez revine în „Sub cerul în flăcări”

de Redactia Tvmania

Primul episod al telenovelei „Sub cerul în flăcări”, cu Edith Gonzales şi Mauricio Islas în rolurile principale,  începe luni, 12 septembrie, de la 18.30 şi va difuzată în timpul săptămânii, de luni până vineri.

Edith Gonzalez, una dintre cele mai populare actriţe de telenovele din lumea întreagă, trăieşte „Sub cerul în flăcări” o senzuală poveste de iubire alături de Mauricio Islas, din 12 septembrie de luni până vineri de la 18.30, la Acasă.

Alma şi Andres s-au iubit dintotdeauna, dar destinul s-a opus dragostei lor. Pasiuni, ambiţii, intrigi, compromisuri şi minciuni îi despart pe cei doi, deşi atracţia lor este foarte puternică.

Pentru rolul Almei, o femeie abuzată de soţul ei, Pedro, interpretat de Ramiro Huerta, Edith Gonzalez a refuzat să folosească dubluri în scenele violente. Deşi producătorii i-au propus să fie dublată, pentru a o proteja, Edith nu a fost de acord, fiind de părere că astfel scenele vor fi mai reale.

Pe lângă o frumoasă poveste de iubire, telenovela are şi un mesaj social, împotriva violenţei domestice, iar purtătoarea de cuvânt cea mai înflăcărată este însăşi Edith Gonzalez.

„Femei din lumea întreagă, iubiţi-vă, apreciaţi-vă! Să ne iubim pe noi însene. Nimeni nu are dreptul să vorbească urât despre o femeie sau să o maltrateze”, spune actriţa într-un interviu.

Câştigătoare a trei premii TV Y Novelas şi a două premii People en Espanol, Edith Gonzalez a fost protagonista unor scene fierbinţi alături de Mauricio Islas în „Sub cerul în flăcări”.

„Sunt scene frumoase din telenovelă, care trebuie realizate cu multă grijă, cer mult timp şi efort, deşi multă lume crede că e simplu”, povesteşte Mauricio Islas.

„E important să se vadă bine fiecare amanunt, ca scenele să fie credibile. Ceea ce mă interesează pe mine cel mai mult e să fie adevărate, credibile, pentru că de multe ori stăm în poziţii incomode. Depindem de camere şi lumini. Eu cred că aceste scene pun în valoare femeia. E scena ei, ea e protagonista, ea e cea care are pudoare, îi e teamă, sunt o mulţime de sentimente implicate în aceste momente, iar asta trebuie să se vadă. Ca bărbat, o protejezi, ai grijă de ea, eşti tandru, dar este scena ei”, a mai declarat Mauricio Islas.

[imagebrowser id=277]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton