Homepage  / Televiziune

Ce se întâmplă în ediția de duminică Survivor România 2022. Andreea Tonciu: „Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să…”

Ce se întâmplă în ediția de duminică Survivor România 2022. Andreea Tonciu: „Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să...”
7

de Roxana Mirea,

Primele conflicte au început deja să apară la Survivor România 2022, de la Pro TV. Prima săptămână s-a încheiat cu trei victorii pentru Războinici și o eliminare din echipa Faimoșilor. O nouă ediție a emisiunii Survivor România 2022 va fi difuzată duminică, 23 ianuarie, de la ora 20:30. În ediția emisiunii Survivor România 2022 de duminică, Andreea Tonciu se va certa cu colegii ei.

Ce se întâmplă în ediția de duminică la Survivor România 2022

În ediția de duminică, 23 ianuarie, a emisiunii Survivor România 2022, va avea loc o altă confruntare între Războinici și Faimoși. Echipa roșie nu are, până acum, nicio victorie în palmares, dar norocul lor se poate schimba. Pe de altă parte, nici conflictele nu îi ocolesc pe Faimoși.

În ediția de duminică a show-ului Survivor România 2022, Andreea Tonciu va fi protagonista unui scandal în tabăra Faimoșilor. Ea îi va adresa cuvinte grele Laurei Giurcanu.

„Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă sau iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore”, îi va spune Andreea colegei sale.

Eu pot să stau și cu Radu, și cu Emil și cu TJ, și cu CRBL și cu cine vreau eu”, a fost replica Laurei Giurcanu.

Ulerior, Andreea Tonciu îi va spune unui coleg că: „Ești un băgător, un îmbârligător și cu asta am spus totul. Punct.”

Pe fundal, se aude vocea lui Emil Rengle, care spune: „Andreea, calmează-te.”

Andreea Tonciu îl ironizează pe Faimos, spunând: „Apărătorul insulei, junglei: Emil Rengle!”

„Eu sunt”, este replica lui Emil.

Andreea Tonciu, conflict cu CRBL la Survivor România 2022

Nu este prima dată când Andreea Tonciu se află în mijlocul unui conflict la Survivor România 2022. Ea s-a certat și cu CRBL. În ediția de marți seară, Andreea a vrut să știe de ce colegii ei au nominalizat-o pe Roxana Ciuhulescu spre eliminare, spunând că este sigură că la mijloc este un complot.

Ți se pare că ne-am vorbit? Despre subiectul Roxana? Îmi pare rău, pe mine nu m-a prins discuția asta! Să mă întrebe Roxana de ce am votat-o, dar nu are curaj să mă întrebe de ce”, a răbufnit CRBL.

Din punctul meu de vedere, CRBL este un om foarte dur. Extrem de dur. Un egoist. Deci mă deranjează foarte mult când spune: da’ dar voi de ce ați venit aici? Da’ voi de ce vă plângeți? Hey, tu nu ai nevastă acasă? Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete… Totuși suntem femei! De ce nu spui unui bărbat chestiile astea și le spui femeilor? Tu ia-te de bărbați, nu de femei”, a spus Andreea Tonciu despre CRBL, după discuțiile avute cu el în camp.

Andreea Tonciu, în lacrimi înainte de plecarea la „Survivor România” 2022 (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton