Homepage  / Știri / Televiziune

Ediția de duminică a emisiunii „Vedeta populară” începe de la 22.00

Ediția de duminică a emisiunii „Vedeta populară” începe de la 22.00

de Redactia Tvmania

Pe 26 noiembrie, la Iuliana Tudor dă întâlnire telespectatorilor la TVR 1, de la ora 22.00, cu o oră mai târziu decât de obicei. Emisiunea „Vedeta populară” va avea aceleași ingrediente: muzică bună, concurenţi dornici să impresioneze juriul şi telespectatorii şi duete de ţinut minte. 

 

Un tânăr de 33 de ani, profesor de limba română în Arad, o ieşancă de 61 de ani, care a avut mare succes în Japonia cu muzica populară din Moldova, un tânăr de 29 de ani din Giurgiu, dar care reprezintă zona Vlasca – Teleorman, o studentă de 19 ani din Sălaj, un concurent născut la Alba, care locuieşte la Constanţa, dar iubeşte Banatul şi Ardealul şi o altă tânără de 25 de ani (din Iaşi), care s-a născut fără darul vederii, dar ambiţioasă şi hotărâtă – vor lupta pentru un loc în semifinala „Vedeta populară” de la TVR 1.

Cei care vor veni să îi susţină pe concurenţii de la „Vedeta populară” vor fi interpreţii Dinu Iancu Sălăjanu şi Matilda Pascal Cojocăriţa, Conel Borza, reprezentantul muzicii populare din Crişana, moldoveanul Anton Achiţei, dar şi un urmaş de seamă al rapsozilor Teleormanului – Nicuşor Iordan. 

După ce vor trece prin cele trei probe ale concursului, juriul, format din Grigore Leşe, Elise Stan, Constantin Enceanu, Laura Lavric şi Mircea Dinescu, va delibera, duminică seară, numele celui de-al şaselea semifinalist de la „Vedeta populară”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton