Homepage  / Vedete / Vedete străine

Eduardo Yáñez a apelat la ajutorul medicilor. În plină pandemie actorul a suferit de depresie

Eduardo Yáñez a apelat la ajutorul medicilor. În plină pandemie actorul a suferit de depresie

de Redactia Tvmania

Actorul mexican a dezvăluit că perioada carantinei și alte lucruri din viața personală l-au afectat la nivel mental și emoțional și, în urma acestora, a fost nevoit să apeleze la ajutor profesional.

 
Yáñez a mărturisit că măsurile carantinării și al distanței sociale, dar și complexitatea personajului pe care îl interpretează în al doilea sezonal telenovelei produse de Telemundo „Falsa identidad”, dar și  altele, i-au creat un dezechilibru emoțional care l-au determinat să apeleze la ajutor profesional. 
 
„Am căzut într-o stare  profundă de depresie”, a povestit Eduardo pentru agenția de presă EFE și citat de People en Espanol. 
 

El a adăugat că starea lui emoțională delicată s-a datorat în parte faptului că a renunțat la utilizarea unui steroid fără supraveghere medicală.

„Când am început să filmăm al doilea sezon aveam  o durere puternică de spate și am început automedicația cu cortizon injectabil. Am ajuns să mă simt atât de rău încât în momentul în care am ajuns la medic m-a atenționat că acest lucru mi-ar putea face foarte mult rău. Consecințele au fost grave, eram foarte umflat, lucru care a determinat presa să scrie despre mine că eram în stare de ebrietae. Am început să sufăr de anxietate,panică și să mă simt dezechilibrat. În plus, am fost aici [în Mexic] singur, n-aveam chef să văd pe nimeni, doar îl studiam pe Mateo [personajul meu din telenovelă]”, și-a continuat actorul de telenovele declarația. 

 
Pentru a se recupera Eduardo a fost nevoit să meargă la ozonoterapie. Din fericire acum se simte mai bine și a revenit pe platourile de filmare pentru a face ceea ce îi place. În septembrie, Eduardo Yanez va împlini 60 de ani. 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton