Homepage  / Știri

Eduardo Yáñez: „Am băut ca un nebun până când am ajuns la un punct critic”

Eduardo Yáñez: „Am băut ca un nebun până când am ajuns la un punct critic”

de Redactia Tvmania

Invitat recent în emisiunea postului american Univisión, “El gordo y la flaca”, actorul de telenovele a facut câteva mărturisiri care i-a şocat pe toţi fanii săi.

Eduardo (52 de ani) a povestit că, de când s-a mutat în urmă cu mai mulţi ani în Los Angeles, viaţa sa a fost foarte grea. Şi-a cheltuit toţi banii pe care îi avea şi a ajuns să împrumute ca să poată supravieţui în cetatea filmului, unde spera să înceapă o carieră.

“Am cheltuit tot ce aveam încercând să-mi fac o carieră, însă tot ce am putut să obţin a fost să apar în unele seriale şi câteva roluri mici în pelicule. Tocmai când începuseră să se mişte lucrurile, am rămas fără bani”, a zis el.

Mai mult, problemele l-au făcut să devină dependent de alcool:

“Timp de cinci ani, am băut ca un nebun până când am ajuns la un punct critic. Ajunsesem să beau apă cu colonie, atunci mi-am dat seama că eram foarte rău. Beam toată ziua: de dimineaţă bere, după aceea tequilla şi la sfârşit whisky. Acum nu mai beau nimic”, a povestit el, citat de peopleenespanol.com.

Cel care l-a ajutat să scape de dependenţa de alcool a fost buna sa prietenă, actriţa Lucia Mendez.

Anul trecut, Eduardo Yáñez s-a întors în Mexic pentru a juca în telenovela “Amores verdaderos” alături de Eiza Gonzalez şi Sebastian Rulli.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton