Homepage  / Știri

Eduardo Yanez are o iubită cu 20 de ani mai tânără

Eduardo Yanez are o iubită cu 20 de ani mai tânără

de Redactia Tvmania

Deşi s-a scris că ar avea o relaţie cu Erika Buenfil, partenera sa din "Amores verdaderos", Eduardo Yanez se iubeşte de fapt cu Marjorie de Sousa. Povestea lor de iubire ar fi început în urmă cu câteva luni, chiar pe platourile de filmare ale telenovelei, scrie TV Notas.

Cei doi par să se înţeleagă de minune, cu toate că între ei este o diferenţă de vârstă de 20 de ani. Eduardo şi Marjorie se iubesc în viaţa reală, dar se urăsc în timpul filmărilor, când Marjorie devine personajul negativ al poveştii.

Ei nu au confirmat oficial relaţia, dar revista TV Notas a obţinut declaraţii interesante de la o persoană din echipa de producţia a telenovelei.

„Eduardo si Marjorie s-au plăcut din luna iulie, anul trecut, când au început filmarile, dar relaţia lor a început acum trei luni. La început erau foarte discreţi, îşi aruncau priviri cu subînţeles, mergeau la masă împreună. Ne-am dat seama când au început să se întoarcă îmbrăţişaţi”, a povestit sursa.

Eduardo Yanez, în vârstă de 52 de ani, a devenit cunoscut datorită rolurilor sale din telenovele precum „Inima sălbatică”, „Guadalupe”, „Te amare en silencio” sau „Fuego en la sangre”. El are un fiu, Eduardo Jr., din căsnicia sa cu Norma Adriana Garcia. Cei doi au fost căsătoriţi trei ani, din 1987 până în 1990.

Pe Marjorie de Sousa, 32, o stiţi din „Patimile inimii”, difuzata zilnic, de la 18.30, la Acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton