Homepage  / Vedete / Vedete străine

Eduardo Yáñez demisionează din noua sa telenovelă. Care sunt motivele

Eduardo Yáñez demisionează din noua sa telenovelă. Care sunt motivele

de Redactia Tvmania

Compania Televisa anunța în luna iunie 2002 că pregătește o nouă variantă a telenovelei „Victori”, care i-a avut în rolurile principale pe Victoria Ruffo și Arturo Peniche. Producătorii nu au stat degeaba în tot acest timp și au ales deja 2 actori importanți ai distribuției. 

Telenovela se va numi „Si nos dejan’ și, portivit celor de la People en Espanol protagonista va fi Mayrin Villanueva, iar unul din partenerii anunțați ai actriței  a fost actorul Eduardo Yáñez. 

Iată că la o lună de la această veste, Eduardo Yáñez s-a retras din distribuția telenovelei. 

Deși era pregătit să înceapă filmările săptămâna aceasta în Mexic, alături de Mayrin Villanueva, Eduardo a fost nevoit să demisioneze. Motivul fiind unul destul de serios. O problemă legată de sănătatea sa îl împiedică să fie integrat în filmări în timpul în care producția o impune. Vestea a fost confirmată de reprezentanții actorului pentru People en Espanol. 

Cine îl înlocuiește pe Eduardo Yáñez 

Se pare că producătorii telenovelei s-au mișcat repede și au găsit un înlocuitor. Cel care îi va lua locul lui Yanez esgte actorul Alexis Ayala pe care l-am mai văzut în telenovelele „Raze de lună”, „Spune-mi că ești a mea” sau „Suflete pierdute”. Participarea în telenovelă a fost confirmată de Televisa prin intermediul unui comunicat de presă. 

În noua producție Mayrin o va interpreta pe Alicia, o femeie matură, care va găsi iubirea în brațele unui bărbat mai tânăr decât ea. Căsătorită de 25 de ani cu Sergio Carranza (Alexis Ayala), un jurnalist vestit în Mexic și mamă a trei copii,. Alicia ar părea că are viața perfectă, dar lumea ei se prăbușește atunci când descoperă că soțul i-a fost infidel mai bine de 3 ani. Atunci Alicia va decide să divorțeze și să înceapă o nouă viață singură.  

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton