Homepage  / Vedete / Vedete străine

Efectul neașteptat al mesajului transmis de Arnold Schwarzenegger lui Putin

Efectul neașteptat al mesajului transmis de Arnold Schwarzenegger lui Putin

de Andra Stana,

Presa de stat rusă i-a declarat război lui Arnold Schwarzenegger. Reacția dură, după mesajul antirăzboi transmis de actorul american în vârstă de 74 de ani.

Mass-media de stat rusă a reacționat cu furie la mesajul video în care Arnold Schwarzenegger se pronunță împotriva invaziei Ucrainei, scrie news.com.au.

Starul de la Hollywood și fostul guvernator al Californiei a postat joi un clip scurt, de nouă minute, în care i-a îndemnat pe cetățenii și militarii ruși să audă „adevărul”. Exprimându-și „dragostea” pentru poporul rus, bărbatul de 74 de ani a cerut guvernului, armatei și cetățenilor Rusiei să pună capăt violențelor în curs.

„Puterea și inima poporului rus m-au inspirat întotdeauna”, a spus el. „De aceea sper că mă vei lăsa să-ți spun adevărul despre războiul din Ucraina și despre ce se întâmplă acolo. Nimănui nu-i place să audă ceva critic la adresa guvernului lor, înțeleg asta. Dar, în calitate de prieten de multă vreme al poporului rus, sper că veți auzi ce am de spus.”

Videoclipul a fost distribuit pe mai multe platforme de social media și a strâns milioane de vizualizări în câteva zile.

Arnold Schwarzenegger, „imaginea imperialismului”

Potrivit The Daily Beast, mass-media de stat rusă a încercat inițial să ignore videoclipul. Situația s-a schimbat după ce mesajul lui Schwarzenegger a devenit viral pe Telegram, care este folosit în principal de ruși.

„Acea față este imaginea imperialismului și colonialismului american”, a spus comentatorul Vadim Gigin la emisiunea de stat Sunday Evening With Vladimir Solovievon, a raportat The Daily Beast.

„Nu imaginea caricaturală a unchiului Sam, ci acest Schwarz, într-o producție de la Hollywood. El, în California, ne va spune, cine locuiește aici… adevărul?! Aceasta este abordarea lor față de noi.”

Gazda Vladimir Soloviev a adăugat apoi: „Schwarzenegger a călătorit de două ori în Irak pentru a sprijini trupele americane și nu a încercat niciodată să spună poporului irakian de ce este distrus”.

Și alți ruși și-au exprimat indignarea față de videoclipul lui Schwarzenegger

Powerlifterul rus Maryana Naumova a fost citat de tabloidul Komsomolskaya Pravda acuzându-l pe Schwarzenegger că „trăiește într-o realitate alternativă, imaginară”.

Îți amintești cum în a doua parte a Terminator eroul tău se întoarce în timp pentru a preveni crearea Skynet, care ar aduce moartea întregii omeniri?”, a spus aceasta.

Operațiunea militară specială a Rusiei nu are ca scop distrugerea poporului ucrainean. Acesta vizează Skynetul neo-nazist, care de-a lungul anilor a subjugat complet Ucraina și era pe cale să se transforme într-un monstru de necontrolat, periculos pentru toți vecinii săi, nu numai pentru noi… Nu te alătura Skynet, Terminatorule.”

Iar autorul rus Zakhar Prilepin a scris pe canalul său Telegram că „Schwarzenegger, care a ucis trei milioane de ruși în filmele sale, a spus poporului rus cât de mult îl iubește”.

Acest austriac, fiul tatălui său, care a servit în SS și a fost rănit lângă Leningrad, încearcă să se comporte ca polițistul bun”, a spus el, adăugând că SUA „pompează Ucraina plină de arme pentru a-i masa pe ruși”. „Arnie, ești un prădător și un inamic”, a mai scris acesta.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton