Homepage  / Știri

Paulina Rubio și Juanes, doi dintre noii jurați de la “Vocea Mexicului 2”

Paulina Rubio și Juanes, doi dintre noii jurați de la “Vocea Mexicului 2”

de Redactia Tvmania

În Mexic va începe cel de-al doilea sezon al talent-show-ului “Vocea Mexicului”, iar cei patru juraţi au fost schimbaţi. Jenni Rivera, Juanes (foto), Miguel Bose, Paulina Rubio (foto) sunt cei care vor juriza şi antrena cele mai bune voci din concurs.

Deşi a făcut o impresie bună sezonul trecut, actriţa Lucero nu a mai fost cooptată în acest proiect, ea fiind ocupată cu filmările la telenovela “Por ella soy Eva”, în care joacă în prezent alături de Jaime Camil.

În ceea ce priveste show-ul “Vocea României”, preselecţiile sunt în plină desfăşurare. Sute de oameni s-au prezentat la preselecţiile din Bucureşti. Printre cei care şi-au încercat norocul şi vor neapărat un loc în etapa audiţiilor pe nevăzute s-au numărat şi David Bryan, fost component al trupei Hotel FM, cea care a reprezentat în 2011 România la finala Eurovision de la Düsseldorf.

Caravana “Vocea României” va ajunge la Iaşi pe 17 iunie, la Constanta pe 21 iunie, la Timişoara pe 26 iunie şi la Cluj pe 29 iunie. La noi, spre deosebire de Mexic, juraţii au rămas aceeaşi şi în următorul sezon: Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton