Homepage  / Recomandări

EL CLASICO: Cine transmite FC Barcelona – Real Madrid, al treilea episod din derby-ul Spaniei din 2023

EL CLASICO: Cine transmite FC Barcelona - Real Madrid, al treilea episod din derby-ul Spaniei din 2023

de Tavi Cojocaru,

FC Barcelona - Real Madrid, al treilea episod din „El Clasico” din 2023, va avea loc duminică, 19 martie, de la ora 22:00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1. 

Partida contează pentru etapa a 26-a din Primera Division. Catalanii sunt lideri detaşaţi, cu 65 de puncte. Real este pe 2, cu 56 de puncte şi, ca să mai spere la titlu, ar avea nevoie de o victorie pe „Camp Nou”. 

Până acum însă, Barcelona a fost coşmarul „albilor” în 2023. În Supercupa Spaniei, Barcelona a învins cu 3-1, iar în prima manşă din Cupă, trupa lui Xavi s-a impus pe „Santiago Bernabeu” cu scorul de 1-0. 

Toate par în favoarea Barcei şi acum: catalanii joacă acasă, sunt mai odihniţi, fiindcă n-au mai avut meci în cupele europene la mijlocul săptămânii. 

El Clasico 2023: FC Barcelona – Real Madrid: se măreşte „ecatrul” între rivale?

Xavi a contruit o echipă foarte pragmatică, iar cea mai bună dovadă sunt ultimele trei meciuri, toate câştigate cu 1-0, deşi adversarii n-au fost deloc facili: Real Madrid, FC Valencia şi Athletic Bilbao. 

În schimb, trupa lui Ancelotti s-a împiedicat recent în duelurile cu Atletico Madrid şi cu Betis, cu care a obţinut doar remize, astfel că diferenţa faţă de Barcelona a ajuns la 9 puncte. 

„El Clasico” n-are cum să nu ofere spectacol, indiferent de situaţia din clasament. Barcelona are un atac stelar, cu Lewandowski, Ansu Fati, Raphinha, Dembele, dar are jucători importanţi şi în alte compartimente, precum Sergio Busquets, Jordi Alba etc.

Real are un lot format din mulţi jucători experimentaţi: Modric, Benzema, Kroos, Nacho, Courtois, Rudiger, Carvajal, dar şi mulţi tineri buni, precum Vinicius jr, Camavinga şi Alvaro Rodriguez.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton