Homepage  / Știri

Un băiat de 8 ani a uimit juriul „România Dansează”

Un băiat de 8 ani a uimit juriul "România Dansează"

de Redactia Tvmania

După ce a străbătut ţara în lung şi în lat în căutarea celor mai buni dansatori, caravana „România Dansează” aduce acum în faţa juriului românii care ştiu să facă show, adoră să danseze şi, mai ales, visează să fie văzuţi de o ţară întreagă. Acestea sunt şi premisele lui Rareş, un băieţel de 8 ani pasionat de breakdance.

Până să înceapă demonstraţia, puştiul nu a scăpat de curiozităţile juraţilor:

„Dacă mi-ai da mie 10.000 euro, cat ţi-ar mai rămâne?” l-a întrebat CRBL, care a fost surprins să audă cât de pregătit este micuţul la matematică. Doar când a venit vorba de procente a fost pus în dificultate, când Mihai Bendeac i-a propus să îi dea lui 50% din premiu.

Monica Petrică, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4.

Dacă CRBL şi Monica Petrică, prim-balerină la Opera Naţională Bucureşti, vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton