Homepage  / Timp liber / Nu rata!

El este Tylor Tuskmon, personajul principal din „Monsters at Work”, serialul derivat din „Compania monștrilor”

El este Tylor Tuskmon, personajul principal din „Monsters at Work”, serialul derivat din „Compania monștrilor”

de Redactia Tvmania

Actorul Ben Feldman este cel care a postat pe contul său oficial de Instagram primul desen cu personajul interpretat de el și numit Tylor Tuskmon.

Platforma americană Disney+ lucrează acum la un serial animat original „Monsters at Work”, derivat din celebra serie de filme „Compania monștrilor”, produsă de Pixar. Povestea va urmări un tânăr monstruleț care încearcă să-și găsească locul în întreprinderea Monsters Inc. Monstrulețul, pe nume Tylor Tuskmon, va avea vocea lui Ben Feldman (nominalizat la Emmy pentru „Mad Men”).

Tylor Tuskmon este un simplu mecanic entuziast de la Monsters Inc., care visează să treacă de la departamentul de instalații la celebra „Sală de Râsete”, unde să lucreze alături de idolii din Monstropolis, Mike Wazowski și James P. „Sulley” Sullivan (care vor avea din nou vocile lui Billy Crystal, respectiv John Goodman).

„Nu vă pot spune cât de încântat sunt să vă arăt pentru prima oară personajul interpretat de mine, Tylor Tuskmon, tânărul și talentatul mecanic de la #MonstersAtWork – serialul original #DisneyPlus, care va avea premiera în 2020. Serialul este incredibil de amuzant”, a scris Ben Feldman pe Instagram, alături de fotografia cu personajul interpretat de el.

Serialul „Monsters at Work” este așteptat în 2020 pe noua platformă Disney+ și va prelua povestea la șase luni de la filmul original. Centrala Monsters Inc. exploatează în continuare râsetele copiilor pentru a alimenta orașul Monstropolis…

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton