Homepage  / Filme Online

„Elemental”, noua animație Pixar. Care e povestea și când va avea premiera

„Elemental”, noua animație Pixar. Care e povestea și când va avea premiera

de Roxana Mirea,

Pixar a dezvăluit prima imagine din filmul său cu număr 27, cu un an înainte de a ajunge în cinematografe. „Elemental”, care va avea premiera pe 16 iunie 2023, este o poveste bazată pe cele patru elemente personificate și care trăiesc împreună într-un mare oraș.

În imagine, îi putem vedea pe cei doi protagoniști plimbându-se prin orașul plin de viață, care are o arhitectură inspirată de cele patru elemente. Peter Sohn („The Good Dinosaur”, scurtmetrajul „Partly Cloudy”) va regiza filmul.

Despre ce este vorba în noul film Pixar, „Elemental”

Animația „Elemental” de la Disney și Pixar îi va purta pe spectatori într-o călătorie alături de un cuplu ciudat, Wade și Ember, un tip care merge pe drumul cel bun și o femeie înflăcărată. Împreună, vor explora un oraș în care toate cele patru elemente (pământ, vânt, foc și apă) trăiesc împreună. Pe parcurs, își vor da seama cât de multe au în comun, în ciuda diferențelor aparente dintre foc și apă, scrie collider.com.

Primul concept art arată modul în care elementele s-au amestecat în oraș, cu anumite clădiri acoperite de iarbă și flori și cu ventilatoare industriale gigantice care ies în evidență în linia orizontului. Îi vedem pe Wade și pe Ember admirând priveliștile, lăsând mici stropi de apă și explozii de foc în timp ce merg.

Ce l-a înspirat pe regizor pentru a crea „Elemental”

Ideea filmului a pornit de la Peter Sohn și de la experiențele sale din copilăria petrecută în New York, dar cu o întorsătură clasică marca Pixar, aceea de a aduce la viață ceva ce în mod normal nu este. „Părinții mei au emigrat din Coreea la începutul anilor 1970 și au construit o băcănie plină de viață în Bronx”, a declarat regizorul într-un comunicat. „Ne-am numărat printre numeroasele familii care s-au aventurat într-o nouă țară cu speranțe și vise – toți amestecându-se într-un mare bol de salată de culturi, limbi și mici cartiere frumoase. Asta este ceea ce m-a condus la Elemental”.

Ideea lui Sohn sună ca un film Pixar prin excelență, de data aceasta analizând în mod specific modul în care diferite culturi se îmbină în timp și cum oamenii își dau seama de meritele altor tradiții. În ceea ce privește aducerea la viață a elementelor în sine, Sohn a adăugat: „Povestea noastră se bazează pe elementele clasice – foc, apă, pământ și aer. Unele elemente se amestecă între ele, iar altele nu. Ce s-ar întâmpla dacă aceste elemente ar fi vii?”

Alături de Sohn, pentru a da viață filmului în sine se află Denise Ream („The Good Dinosaur”, „Cars 2”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton