Homepage  / Galerie foto

Elemente noi de decor la “Românii au talent” (Pro TV)

Elemente noi de decor la “Românii au talent” (Pro TV)

de Redactia Tvmania

Din 19 februarie, telespectatorii vor putea urmări, în fiecare vineri, de la 20.30, cel de-al șaselea sezon al show-ului “Românii au talent”.

Un element de noutate sezonul acesta îl reprezintă decorul de la preselecțiile “Românii au talent”, căruia i-au fost aduse îmbunătățiri, scena beneficiind de mai multă suprafață LED și de o grafică nouă.

Schimbările stilistice majore apar însă în spațiile adiacente – camerele de așteptare, repetiții sau backstage, care, pentru sezonul șase “Românii au talent”, împrumută din farmecul teatrelor de pe Broadway, având accente de cărămidă patinată, în combinații inspirate cu texturi plușate, care amintesc de cortinele marilor scene.

Smiley si Pavel Bartos

Pentru prima dată, preselecțiile au fost filmate cu 16 camere, un plus de dinamică fiind dat de dolia electrică, de macaraua cu cap mobil, de steady-cam și de GoPro-urile așezate strategic pentru a nu pierde niciun moment important.

Telespectatorii vor fi mai aproape ca oricând de momentele de pe scena “Românii au talent”, beneficiind de o experiență completă, fără a fi privați de vreun detaliu important din cele petrecute în sală.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton