Homepage  / Vedete româneşti

Elena Chiriac a răbufnit după ce Cucu de la „Noaptea Târziu” a continuat să susțină că au avut o relație amoroasă

Elena Chiriac a răbufnit după ce Cucu de la „Noaptea Târziu” a continuat să susțină că au avut o relație amoroasă
8

de Roxana Mirea,

Pe când Elena Chiriac a fost la „Survivor România”, Cucu de la „Noaptea Târziu” a oferit un interviu în care a susținut că a avut o relație cu ea. Ei bine, Elena a negat afirmațiile acestuia imediat ce a revenit în țară. Chiar și așa, discuția în jurul acestui subiect a continuat, iar Elena Chiriac a răbufnit și a ținut să mai explice încă o dată situația.

Elena Chiriac a răbufnit după declarațiile lui ce Cucu de la „Noaptea Târziu”

Elena Chiriac neagă în continuare cu vehemență că între ea și Cucu de la „Noaptea Târziu” a existat o relație de natură amoroasă. Într-un interviu, Cucu a declarat că a avut o relație cu fosta concurentă de la Survivor România. Elena s-a săturat de aceste zvonuri și spune că nu poate înțelege de ce Cucu a făcut asemenea afirmații.

Ce pot eu să fac în situația asta mai mult decât să îmi spun versiunea mea de poveste care este cea adevărată. Eu vreau în momentul ăsta, când sunt eu acasă, să vină Cucu lângă mine sau să vină Cucu la televizor și să mai spună încă o dată că am fost împreună și îți spun 100% sigur că nu o să o facă”, a spus Elena Chiriac, potrivit spynews.ro.

„În lipsa mea, eu fiind fără acces la tehnologie/ informații, acest individ a decis să spună public că între noi a existat o relație intimă. Lucru pe care l-am ”lămurit” când am ajuns acasă, cu toată diplomația. Am spus clar că între noi nu s-a întâmplat nimic niciodată. Din respect, am încercat să comunic cu el, să clarificăm situația într-un mod cât mai plăcut pentru amândoi. Nu s-a putut. Am ”negat” pentru că această relație nu a existat niciodată. Am fost strict prieteni/amici, până în punctul în care am văzut declarațiile lui. (…)

Concluzia? Minciuni peste minciuni. De ce? Vă las pe voi să spuneți. Am încercat să nu creez un caz, dar nu sunt trofeul nimănui. Așa că m-am făcut auzită încă o dată, pe cât de clar posibil. Poate cu ocazia asta ne oprim aici, și nu mai vorbim despre relații inventate”, a încheiat Elena Chiriac.

Elena-Chiriac-a-rabufnit-dupa-declaratiile-lui-ce-Cucu-de-la-„Noaptea-TarziuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cucu, după ce Elena Chiriac a negat afirmațiile lui

După ce Elena Chiriac a răbufnit și a spus că afirmațiile lui Cucu de la „Noaptea Tâziu” au fost false, acesta a ținut să clarifice și el situația. Prin intermediul paginii lui personale de Instagram, el a declarat că, într-adevăr, nu a avut o relație cu Elena Chiriac. Tot el a explicat și de ce a susținut contrariul pe când Elena se afla la Survior.

Între mine și Elena Chiriac nu a existat o relație amoroasă. A existat într-adevăr o relație de prietenie, care s-a concretizat cumva la Untold. Ulterior, am stat și am vorbit luni de zile la telefon, dar ceea ce vreau să spun este faptul că nu a existat o relație între mine și Elena Chiriac. Am dat eu niște declarații proaste la momentul respectiv pentru că mă gândeam că o susțin și că o ajun în cadrul emisiunii Survivor. Asta a fost. Între mine și Elena Chiriac, nu a existat absolut nimic”, a declarat acum Cucu pe Instagram.

Elena-Chiriac-a-rabufnit-dupa-declaratiile-lui-ce-Cucu-de-la-„Noaptea-Tarziu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton