Homepage  / Vedete româneşti

Elena Chiriac, detalii despre viața sentimentală. De ce s-a mutat în Marea Britanie cu mama ei

Elena Chiriac, detalii despre viața sentimentală. De ce s-a mutat în Marea Britanie cu mama ei
10

de Roxana Mirea,

Elena Chiriac a luptat cu toate forțele la Survivor România, de la Pro TV și a fost foarte aproape de a câștiga marele premiu. Ea nu locuiește în România, ci în Londra, împreună cu mama ei. Recent, Elena a spus care este motivul pentru care a plecat în Marea Britanie. De asemenea, Elena Chiriac a vorbit și despre viața ei sentimentală.

De ce Elena Chiriac locuiește în Londra cu mama ei

Elena Chiriac a plecat în Anglia în anul 2018. Aceasta a terminat Colegiul de Actorie la Londra, iar în prezent studiază la Universitatea de Business. Elena Chiriac spune că a luat decizia de a se muta în Londra pentru că România nu îi oferea tot ce își dorea.

„Am părăsit România în 2018. Mama a plecat cu câteva luni înainte pentru a-mi oferi un trai mai ușor în momentul în care ajung și eu. Am plecat pentru că ne doream o viață mai bună, pentru că România nu îmi oferea ceea ce îmi doream de la viață.

Îmi doream foarte mult să fac actorie și simțeam că vreau să fac asta la cel mai înalt nivel, ceea ce am și făcut. Mama mea este o femeie puternică și a dus foarte greu această mutare pentru că am fost singure când am plecat, ne-am luptat cu multe greutăți și multe prejudecăți, dar într-un final am reușit.

Acum trăim o viață superbă cu pisicuța mea la Londra, o viață pe care nici măcar nu aș fi putut să mi-o imaginez când am plecat, mi se părea departe. Am reușit amândouă să facem tot ce ne-am propus și suntem fericite că ne-am asumat riscul acesta”, a spus Elena Chiriac pentru fanatik.ro.

Am terminat Colegiul de Actorie la Londra. În prezent, sunt la facultate, la Universitatea de Business, studiez business și management, iar în paralel cu asta fac actorie de plăcere. A ajuns să fie un hobby, m-am perfecționat în domeniul acesta, am făcut studiile care credeam eu că sunt necesare ca să pot practica, iar în viitorul apropiat sper să pot avea proiecte în domeniul acesta”, a mai declarat fosta concurentă Survivor 2022.

Elena-Chiriac-detalii-despre-viata-setimentala.-De-ce-s-a-mutat-in-Marea-Britanie-cu-mama-ei-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Elena Chiriac, despre viața sentimentală

Elena Chiriac a mărturisit că familia ei a fost foarte îngrijorată pentru ea atunci când se afla la Survivor România 2022. Cei dragi au văzut doar cât de rău trăiau concurenții în Republica Dominicană, dar nu și momentele frumoase de acolo. Pe de altă parte, Elena Chiriac a vorbit și despre viața ei sentimentală și a spus că nu are un iubit în momentul de față.

Familia mea a fost foarte îngrijorată pentru mine. Cel mai mult i-a îngrijorat faptul că în mare parte au văzut doar răul pe care eu îl trăiam la Survivor, deși noi acolo trăiam și foarte multe momente frumoase, râdeam mult, zâmbeam mult, dar nu s-a văzut totul. În schimb, mă bucur că am putut să îi liniștesc când am ajuns acasă, pe când iubit nu am mai avut de mult timp.

Nu am mai fost într-o relație de… nici nu-mi aduc aminte când! Iar când am fost, a durat puțin. Am fost imediat după Ferma, a fost o relație publică la momentul acela, ne-am despărțit destul de rapid, iar după aceea nu am mai avut nicio relație”, a mai povestit Elena Chiriac pentru sursa menționată anterior.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton