Homepage  / Vedete româneşti

Elena Chiriac, pregătită să-i urmeze sfatul tatălui său în „Survivor”: „Rupe-le capul!”

Elena Chiriac, pregătită să-i urmeze sfatul tatălui său în „Survivor”: „Rupe-le capul!”
9

de Cătălina Matei,

După ce a dat peste cap toate pronosticurile de la „Ferma”, ajungând până în finală, Elena Chiriac (19 ani) revine la „Survivor România” cu forțe proaspete, emisiune care începe la Pro TV pe 16 ianuarie.

Și aici este mezina competiției, însă vârsta nu o împiedică să fie o concurentă redutabilă și ne promite… adrenalină!

După „Ferma”, ai dispărut un pic din atenția publicului. Ce ai făcut în acest răstimp?

M-am maturizat. Am avut un an plin de experiențe care m-au forțat să cresc. Faptul ca am fost departe de atenția publicului pentru o vreme m-a ajutat să mă concentrez și mai mult pe mine pentru a mă dezvolta. Vin cu forțe proaspete și sunt gata să arat o versiune îmbunătățită a mea.

Cât de des mai vorbești / te vezi cu Augustin Viziru, cel cu care ai împărțit finala – unii zic și premiul! – de la „Ferma”?

Singurul lucru pe care l-am împărțit cu Augustin Viziru a fost drumul spre finală. A rămas o vreme aproape de mine și după Fermă, mai vorbeam la telefon. Cam atât.

Cum ai reacționat când ți s-a propus să participi la „Survivor”? Dar familia ta?

Am sărit în sus de bucurie… La propriu! M-am bucurat enorm că Pro TV mi-a oferit din nou șansa să arăt din nou ce pot. Cred că mi se potrivește perfect competiția asta, abia aștept sa îmi testez încă o dată limitele.

Familia mea s-a bucurat, mama este tulburată pentru ca îmi va fi greu acolo, ei îi era foarte greu și să îmi urmărească meciurile de Taekwondo.

Pentru ca este sensibilă îi va fi mai greu, dar mă susține în tot ceea ce fac. Tata este fanul meu numărul unu. Abia așteaptă să înceapă lupta. Știți deja vorba lui: „Rupe-le capul”, iar asta spune tot.

Elena împreună cu tatăl și fratele ei.

Și aici vei fi mezina competiției? 🙂

Cei ce se leagă de vârsta mea sunt de fapt cei cărora le e frică de mine. Am avut un caz de acest gen și la Fermă, iar în finală s-a văzut asta. Sunt pregătită să aud toate comentariile legate de cei 19 ani ai mei, să le pot demonstra din nou că succesul nu are vârstă. La Survivor vom fi egali.

Ce ți se pare cel mai provocator la acest format?

Condițiile de pe insulă vor fi o provocare. Traseele vor fi o provocare. Nu va fi ușor, dar voi lupta pentru a face față.

Dintre ceilalți participanți de cine îți este teamă? Și cu cine te-ai împrietenit mai tare?

Momentan nu mi-e teamă de niciunul. Mi-e teamă de ce va scoate foamea din ei mai târziu. Sunt câțiva participanți care îmi sunt deja dragi, dar nu aș vrea să vă dezvălui secrete înainte de începerea show-ului. Urmăriți reality-show-ul pe Pro TV și veți afla, deja știu că va fi interesant.

Echipa Faimosilor

Dincolo de condiția fizică, care sunt atuurile tale?

Fac față la orice provocare. Nu mă dau bătută. Sunt pregătită sa mă lupt cu oricine și orice. În fiecare zi devin tot mai puternică. Nu există limite, limita suntem noi.

Talismanul norocos

De ce anume îți este teamă în ce privește „Survivor”?

Îmi e teamă că va scoate tot ce este mai urât din oameni, frică, lăcomie, răutate, ceartă, etc. Toate acestea vor apărea în urma lipsurilor și a situațiilor extreme în care vom fi puși. Cum s-a întâmplat și la Fermă. Îmi doresc foarte mult ca publicul să înțeleagă.

Ai vreun talisman norocos pe care o să-l iei cu tine în Republica Dominicană?

Talismanul norocos pe care îl am mereu cu mine este iubirea familiei mele. Pe lângă asta, îmi voi face norocul singură.

Dintre facilitățile secolului 21, ce crezi că o să-ți lipsească cât timp vei fi la „Survivor”?

Sunt dispusă să renunț la orice confort pentru competiția asta. Încerc să nu mă gândesc la lipsuri.

Cum stai cu dragostea? 🙂

Dragostea este sofisticată, nu o înțeleg încă. Sunt tânără și am ales acum să îmi trăiesc viața la maxim fără limite impuse de o relație. După Fermă am fost împreună cu cineva, atunci am crezut că am aflat ce e dragostea, dar n-am știut să o gestionez și ne-am despărțit. Sper că într-o bună zi să pot simți și explica dragostea, vom vedea.  Sunt bine așa, nu cred că am nevoie de cineva să mă facă fericită.

Elena-Chiriac-230864847_2947809472152678_7656460670512265922_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton