Homepage  / Știri

Elena de la Mandinga nu are timp să petreacă de Dragobete

Elena de la Mandinga nu are timp să petreacă de Dragobete

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa de la trupa Mandinga ne-a zis că, din cauza concertelor, nu are timp să sărbătorească ziua de Dragobete alături de iubitul ei, reporterul de la emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”, căruia toată lumea îi spune Materian Duţă.

“Sărbătorile mă prind de obicei la concerte aşa că nu prea am cum să sărbătoresc. În oricare altă zi poate fi Dragobetele dacă sunt liberă şi am parte de câteva momente plăcute alături de iubitul meu. Dacă fugim la munte sau la mare este cu atât mai bine”, ne-a zis Elena.

Ea ne-a mărturisit că, atunci când are puţin timp liber, îi place să facă mişcare:

“Când timpul îmi permite, dau fuga la sala de sport sau la piscină pentru câteva ture de bazin. Dacă nu merg la sală, merg la film sau vizionez acasă concerte cu artişti străini pe DVD. Uneori îmi fac de cap în bucătărie, dar o am pe mama mereu la telefon. Ea este „consultantul” meu culinar. Îmi place să mă joc tenis la Xbox sau pur şi simplu să dorm. Din când în când ajung şi acasă, la părinţi, în Caracal”.

Elena şi colegii ei de trupă promovează în prezent piesa “Zaleilah”, pe care au şi înscris-o la Selecţia Naţională Eurovision.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l3ukcxou2xI[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton