Homepage  / Articole

Elena (Mandinga): „Sunt în cea mai bună formă!”

Elena (Mandinga): „Sunt în cea mai bună formă!”

de Redactia Tvmania

Astăzi au loc ultimele două repetiţii oficiale pentru finala Eurovision-ului. Sâmbătă, trupa Mandinga va urca cu numărul 14 pe scena din Baku Crystal Hall. Toate biletele la show au fost sold out de acum mai bine de trei săptămâni.

Şeful delegaţiei ţării noastre a spus că starea Elenei “este una foarte bună”, mai ales pentru că se bucură de sprijinul celor de acasă, dar şi a jurnaliştilor din toate colţurile lumii.

“Avem încredere în trupa care ne reprezintă pe scena Eurovision, sunt şase muzicieni veritabili şi suntem siguri că vor face un show care să-i impresioneze atât pe spectatori, cât şi pe telespectatori”, a spus Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision.

Elena vrea show fără probleme

“Suntem în cea mai bună formă. Ne pregătim acum pentru repetiţia în faţa juriului, care va avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, şi pentru finala televizată, din 26 mai, când ne bazăm pe sprijinul vostru.

Suntem convinşi că nu vom mai întâmpina nicio problemă, astfel încât să ne putem prezenta impecabil şi să facem show-ul Mandinga cu care v-am obişnuit şi pentru care am lucrat atât. Vă vom face mândri, încă o dată, că sunteţi români”, a declarat Elena, solista Mandinga.

România va urca pe scenă cu numărul 14 în finala Eurovision Song Contest, care va fi transmisă în direct pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional sâmbătă, de la ora 22:00.

Transmisiunea finalei va fi precedată de o ediţie specială, de la 21:20,  prezentată  de Gianina Corondan şi Leonard Miron.

Citeşte şi:

VIDEO:Mandinga merge cu Zaleilah în finala Eurovision

Mandinga, printre favoriți la Eurovision

Elena de la Mandinga e cea mai sexy participantă la Eurovision 2012

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton