Homepage  / Știri

VIDEO & FOTO| Elena Gheorghe a lansat videoclipul piesei “Ecou”

VIDEO & FOTO| Elena Gheorghe a lansat videoclipul piesei “Ecou”

de Redactia Tvmania

Elena Gheorghe s-a decis să încerce şi altceva decât stilul dance şi să lanseze pe piaţă şi o piesă romantică în limba română. Noul ei single, “Ecou”, a fost produs de Laurenţiu Duţă şi beneficiază deja de un videoclip, în care Elena interpretează rolul unei balerine care suferă din dragoste.

“A fost un rol cu multe provocări actoriceşti pentru că Dan Petcan, regizorul clipului, a lucrat cu mine ca pe set-up-ul unui film, cu indicaţii de stări, de emoţii, de poveste. A fost o experienţă frumoasă şi personală, pentru că, în încercarea de a juca personajul principal din “Ecou”, am descoperit în mine trăiri, emoţii, priviri, zâmbete, care m-au ajutat să mă deschid şi mai mult şi să mă apropii şi mai tare de publicul meu, de fanii şi oamenii care sunt lângă mine de 8 ani, de când sunt în faţa lor ca artist.

A fost un rol în care mi-am arătat vulnerabilităţile şi sensibilitatea mai mult ca oricând şi cred că toţi cei care s-au îndrăgostit de piesă, vor vibra şi la povestea clipului şi la sensibilitatea lui”, a zis cântăreaţa, citată de urban.ro.

Filmările au durat trei zile şi au avut loc în mai multe locuri din Bucureşti, printre care şi Centrul Vechi.

Vedeţi aici videoclipul “Ecou”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WjKrIEvMAg0[/youtube]

[imagebrowser id=1189]

Citeşte şi:

Elena Gheorghe a luat lecţii de balet pentru noul videoclip

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton