Homepage  / Articole

Elena Gheorghe va purta două rochii la nunta ei

Elena Gheorghe va purta două rochii la nunta ei

de Redactia Tvmania

Cântăreaţa Elena Gheorghe, care se cunună religios duminică, 8 iulie, cu Cornel, tatăl băieţelului ei, în vârstă de şapte luni, a venit la “Cancan TV” şi a dat toate detaliile despre nunta ei.

“Prima rochie este mai discretă, specială pentru biserică. Are trenă, nu m-aş fi descurcat cu ea la dans. A doua este pentru petrecere, pentru că o să avem un dans al mirilor spectaculos”, a zis Elena.

“Se va fura mireasa, de ce nu? Naşul (n.r. – Omul de afaceri Nicu Gheară) nu are de ce să se supere, dacă aşa e tradiţia. Dacă vrea cineva să mă fure, dacă nu, asta e…”, a declarat artista.

“Mi se pare spectaculos să ţii anumite tradiţii. Dacă nu ar fi ele, atunci nu ar mai fi vorba despre o nuntă, ci despre o petrecere oarecare”, a mai zis ea.

La nunta Elenei au fost invitate peste 400 de persoane şi se vor respecta atât tradiţii machedoneşti, cât şi româneşti. Elena nu va cânta la petrecere pentru că, spune ea, “vreau să mă distrez, nu să muncesc”. Invitaţii se vor delecta cu un meniu tradiţional românesc.

Botezul băieţelului ei, Nicolas, va avea loc pe 7 iulie, cu o zi înainte de nuntă. Pe 30 iulie cântăreaţa va împlini 27 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton