Homepage  / Vedete româneşti

Elena Gheorghe va petrece de Paște pe malul mării. Ce va găti artista? „Eu pregătesc meniul meu”. EXCLUSIV

Elena Gheorghe va petrece de Paște pe malul mării. Ce va găti artista? „Eu pregătesc meniul meu”. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

În familia Elenei Gheorghe, Paștele se sărbătorește alături de toți membrii, întotdeauna, indiferent de loc... De exemplu, anula acesta, artista va petrece alături de cei dragi pe malul mării, la Constanța. Iar meniul se anunță a fi unul... multicultural!

Elena Gheorghe a terminat deja filmările pentru sezonul 2 al emisiunii „Vedeta familiei”, difuzată în fiecare sâmbătă la TVR 1, și se pregătește de un turneu cu muzică armânească. Până atunci însă, artista va petrece Paștele departe de casă.

Anul acesta vom fi tot în familie, doar că schimbăm locaţia. Îl vom petrece la Constanța, unde gazde vor fi fratele meu şi iubita lui, Maria, dar şi familia ei. Va fi o masă şi mai mare decât de obicei”, ne-a dezvăluit artista.

Elena Gheorghe, alături de fratele și sora sa.

Cât despre meniul de Paște, pentru că vorbim despre o familie de machedoni… preparatele vor fi extrem de variate.

Pe lângă bucatele tradiţionale făcute de mama – sarmale, borş şi friptura de miel, drob, cozonac, pita di praş (plăcintă tradiţională machidonească, cu praz), pască – eu pregătesc meniul meu: fac tacos cu jackfruit (înlocuieşte carnea şi e preferatul copiiilor), salata de boeuf, peşte la cuptor cu legume şi o băutură caldă turcească, numită salep, pe care toată lumea o place”, ne-a mărturisit Elena Gheorghe.

De asemenea, și tradițiile vor fi respectate, chiar dacă întreaga familie va fi la Constanța. „Ţinem cont cam de toate. Mergem alături de copii la denii, la spovedit, împărtăşit, apoi la slujba de Înviere, ciocnim ouă, cântăm Hristos a Înviat, avem şi  un joc inventat de tata 🙂 – cine găseşte oul – şi apoi jucăm mima, macao, remi”, ne-a mai dezvăluit artista.

elena-gheorghe-familie-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton