Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Elena Lasconi revine la tv. Ce rol va avea în emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute” de la Pro TV

Elena Lasconi revine la tv. Ce rol va avea în emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute” de la Pro TV

de Andra Stana,

Elena Lasconi a renunțat la cariera în televiziune pentru viața politic. Iată că fosta vedetă Pro TV își face revenirea pe micul ecran, după ce a semnat un contract cu același post tv. Primărița orașului Câmpulung Muscel va fi ofițerul stării civile în cadrul emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”.

La doar câteva luni după ce a renunțat la jurnalism pentru cariera politică, Elena Lasconi va apărea în emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute” de la PRO TV. Ea va fi cea care va oficia căsătoriile din cadrul show-ului matrimonial.

Primărița din Câmpulung Muscel se arată încântată de noul proiect în care este implicată, scrie libertatea.ro.

Mă bucur foarte mult că eu voi oficia aceste căsătorii. De-abia aștept să văd reacțiile lor. Pentru mine este o nebunie, dar normalitatea e plictisitoare. Poate să fie cu noroc. Oricum, căsătoria este o ruletă. Că te cunoști de un an, o lună, zece ani, căsătoria este o călătorie lungă, cu bune și rele. M-aș bucura foarte mult să fie prieteni pe viață. Prietenia și simțul umorului cred că sunt foarte importante.

Elena Lasconi

Elena Lasconi: „Câmpulung poate deveni destinația căsătoriilor”

Primărița din Câmpulung Muscel a postat un mesaj online, pe rețelele de socializare, unde a explicat că va corela implicarea ei în noul proiect de la PRO TV cu promovarea gratuită a municipiului.

„Câmpulung poate deveni destinația căsătoriilor. De la începutul mandatului am primit zeci de cereri de la cupluri de tineri din toată țara, care au ținut morțiș să le oficiez căsătoria, aici, la Câmpulung. Am făcut-o cu drag, din tot sufletul. S-a dus vestea și uite așa am ajuns să particip, în puținul meu timp liber, să oficiez căsătoriile în cadrul emisiunii «Căsătoriți pe nevăzute», de la PRO TV.

Ce înseamnă asta pentru noi? În primul rând, promovarea orașului. Și nu în ultimul rând, luați în calcul faptul că avem restaurante și locuri în care putem organiza nunți de vis. Vorbim despre bani care rămân în oraș. Putem dezvolta această nișă și chiar dacă nu o să ne transformăm peste noapte în Las Vegas tot o să fie bine pentru Câmpulung. Așadar, tineri din toată țara, dacă aveți de gând să vă căsătoriți, haideți la Câmpulung!“, este mesajul transmis internauților de primărița Lasconi online.

Sursa foto: Instagram 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton