Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Elena Marin a spus adevărul despre relația ei cu Zanni. Ce a fost între cei doi concurenți „Survivor România”: „Sunt încă rănită”

Elena Marin a spus adevărul despre relația ei cu Zanni. Ce a fost între cei doi concurenți „Survivor România”: „Sunt încă rănită”

de Redactia Tvmania

Elena Marin a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat între ea și Faimosul Zanni în timpul competiției „Survivor România”, scrie wowbiz.ro. În timp ce se aflau în Republica Dominicană, cei doi au avut parte de mai multe conflicte, iar faimoasa a fost afectată de acuzațiile aduse de colegul ei. Acum, tânăra a mărturisit că lucrurile nu s-au schimbat nici după ce emisiunea de la Kanal D s-a terminat.

Elena Marin își dorea să ajungă în finala show-ului de la Kanal D, pe care Daniel Pavel l-a prezentat; ar fi vrut să plece acasă cu trofeul emisiunii, cu atât mai mult cu cât a fost una dintre concurentele care au rămas cel mai mult în competiție. Cu toate acestea, Zanni a fost cel care a câștigat trofeul și marele premiu în bani oferit de Kanal D. Despre acest lucru, Elena Marin a dezvăluit că nimic nu este întâmplător și că Faimosul, cu siguranță, avea nevoie de acel premiu. 

„Nimic nu este întâmplător, așa a fost să fie, și Dumnezeu le va așeza pe toate. Cu siguranță, Zanni avea nevoie de acel premiu, și-a dorit foarte mult să câștige, chiar dacă, din punctul meu de vedere, lucrurile nu au fost așa cum poate eu mă așteptam. Eu sunt împăcată cu mine, am făcut tot ceea ce am putut, am dat tot ceea ce am putut și sunt mândră de ceea ce am realizat”, a declarat Elena Marin, potrivit VIVA.

În continuare, fosta concurentă de la Survivor România a mai spus că nu va păstra legătura cu Zanni, dar dacă lucrurile se vor schimba pe parcurs, nu are nimic împotrivă să comunice cu acesta. Mai mult, Elena Marin a recunoscut că l-ar ajuta imediat, dacă Zanni ar lua decizia să îi ceară ajutorul; și asta deși fosta concurentă de la „Survivor” nu poate uita unele lucruri spuse de Faimos de-a lungul competiției.

„Nu cred că vom păstra vreo legătură, dar sunt deschisă. În momentul în care am intrat în competiție, am fost alături de el, am empatizat cu povestea lui și doream să îl ajut în anumite privințe. Cred că, dacă voi primi telefon de la el și îmi va cere ajutorul, cu siguranță i-l voi acorda fără probleme.

Singurele sentimente pe care încă le retrăiesc sunt acele momente pe care le revăd pe rețelele sociale sau la televizor, în care el mă acuză de anumite lucruri, nedrepte, așa cum am spus și în competiție, și încă doare. Am văzut că a scos piesă nouă, felicitări pentru ceea ce a reușit, pentru parcursul pe care îl are! În afară de faptul că sunt încă rănită de ceea ce s-a întâmplat, nu țin niciun fel de ură”, a mai dezvaluit Faimoasa.

Sursa foto: Capturi tv Kanal D

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton