Homepage  / Vedete româneşti

Elena Marin se confruntă cu probleme grave de sănătate după „Survivor România”. „Mă tem că lucrurile sunt clare”

Elena Marin se confruntă cu probleme grave de sănătate după „Survivor România”. „Mă tem că lucrurile sunt clare”
10

de Roxana Mirea,

Elena Marin a fost una dintre cele mai iubite concurente de la „Survivor România”. Din nefericire, după ce s-a întors din Republica Dominicană, aceasta se confruntă cu probleme de sănătate și trebuie să se opereze. Elena Marin a tot amânat să ia o decizie în ceea ce privește intervenția chirurgicală, dar spune că nu poate evita la neșfârșit și că situația este clară în ceea ce o privește.

Elena Marin, probleme de sănătate după Survivor

Elena Marin a avut numeroase conflicte cu Zanni la „Survivor România”, emisiune care va fi difuzată la Pro TV, de acum încolo. Fanii show-ul TV se împărțiseră în două tabere, iar Elena a fost desemnată și ea de mai multe ori preferata publicului. A luptat până la capăt, dar s-a întors din Republica Dominicană cu o serie de probleme de sănătate.

Chiar dacă a tot evitat să se opereze la picior, Elena Marin spune că asta este singura cale de a se vindeca.

Am tot amânat să iau o decizie, dar mă tem că lucrurile sunt clare în ceea ce mă privește. Nu mai pot evita operația la piciorul drept. Mi-a fost şi-mi este încă tare frică de intervenţia asta chirurgicală, însă o voi face în cel mult două săptămâni. Şi asta fiindcă nu doresc în niciun caz să-mi petrec sărbătorile stând în pat. Asta în niciun caz!”, a declarat Elena Marin pentru impact.ro.

Ce a pățit Elena Marin, chiar după eliminarea din Survivor RomâniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Elena Marin trebuie să se opereze

Elena Marin a consultat mai mulți medici și a sperat că unul dintre ei îi va oferi o altă soluție în afară de intervenția chirgicală. Totuși, situația este clară, iar Faimoasa trebuie să se opereze.  

Problemele din Dominicană nu-mi dau pace. Am vorbit cu diverşi medici şi toţi au avut acelaşi verdict: operaţia. Ca atare, piciorul drept va avea cel mai mult de suferit. Voi avea două suruburi de pus în gambă şi de purtat tot restul vieţii. În plus, am menisc la ambii genunchi şi va trebui rezolvată şi chestiunea lor. Încă nu ştiu dacă voi face operaţia simultan sau voi alege să le fac pe etape. În acest din urmă caz părerile specialiştilor au fost împărţite”, a mai povestit Elena Marin.

Din cauza problemelor pe care le are, Elena Marin nu mai poate dansa. Ba chiar, nici pantofi cu toc nu poate să poarte. Totuși, medicii au asigurat-o că, după operație, își va putea relua activitatea de dansatoare.

Nu pot purta nici măcar pantofi cu toc, darămite să mai fac mişcări de dans. Şi cum visul meu cel mare e să deschid o şcoală de dans pentru copii, am pus tuturor medicilor aceeaşi întrebare: «După operaţie, voi mai putea dansa?». Am fost norocoasă şi de peste tot am primit acelaşi răspuns, afirmativ. Chiar şi cu două șuruburi în picior. Fapt e că voi putea face tot felul de figuri de dans, inclusiv să le arăt viitorilor mei cursanţi cum e să stai pe poante, aşa că, de acum cu Dumnezeu înainte!”, a mai declarat fosta concurentă de la „Survivor România”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton