Homepage  / Televiziune

Elena Matei, eliminată de la Survivor România 2022. „Jur că nu-mi vine să cred!”

Elena Matei, eliminată de la Survivor România 2022. „Jur că nu-mi vine să cred!”
7

de Roxana Mirea,

A fost o nouă ediție plină de tensiune și emoții la Survivor România 2022, de la Pro TV. Războinicii au câștigat Jocul pentru Comunicare cu scorul de 10-4, însă au fost nevoiți să își ia rămas-bun de la un membru al echipei. În urma voturilor telespectatorilor, Elena Matei a fost eliminată de la Survivor România 2022.

Elena Matei, eliminată de la Survivor România 2022

Războinicii au câștigat Jocul pentru Comunicare din ediția de aseară, 22 februarie, a emisiunii Survivor România 2022, de la Pro TV. Drept urmare, concurenții s-au uitat la Las Fierbinți și că au mâncat popcorn, după zile bune de cocos și orez.

După acest moment cu multe râsete și voie bună, a urmat un moment dificil pentru concurenții din echipa albastră. În urma voturilor exprimate la Consiliul de Nominalizare, Doru Răduță, Oana Ciocan și Elena Matei au ajuns la decizia celor de acasă. Ei bine, Elena Matei a primit cele mai puține voturi și a fost eliminată de la Survivor România 2022.

Vestea i-a luat pe toți prin surprindere.

Elena-Matei-eliminata-de-la-Survivor-Romania-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Elena Matei, după ce a fost eliminată de la Survivor

Elena Matei a fost uimită să afle că este eliminată de la Survivor și greu și-a găsit cuvintele. Războinica a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că ea se vedea deja pe următorul traseu pentru că nu se aștepta sub nicio formă să părăsească competiția atât de devreme.

„Sunt uimită. Adică nu-mi vine să cred!  Înseamnă că nu mi-am făcut treaba atât de bine pe cât credeam. Eu am primit multe palme de la viață. Eu mă consider oricum o supraviețuitoare. Nu știu ce să zic. Chiar nu știu pentru că nu mă așteptam la asta. Nu mă așteptam deloc. Adică, eu mă vedeam pe următorul traseu. Jur că nu-mi vine să cred! Nu știu ce să zic. Nu mai știu...” a fost reacția Elenei Matei după ce a aflat că este eliminată de la Survivor România 2022.

Sursa Foto: Instagram Survivor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton