Homepage  / Știri / Televiziune

PREMIERĂ: Elena şi CRBL, Oana şi Kamara şi Tania Popa şi Slavic, primii invitați la „2k1”

PREMIERĂ: Elena şi CRBL, Oana şi Kamara şi Tania Popa şi Slavic, primii invitați la „2k1”

de Redactia Tvmania

Elena şi CRBL, Oana şi Kamara şi Tania şi Slavic sunt cele trei cupluri care au acceptat invitaţia Mirelei Vaida de a participa în ediţia specială a emisiunii „2k1”, difuzată sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00, la Antena 1.

 

Cei şase concurenţi vor face tot posibilul pentru a demonstra că sunt cuplul perfect al României, 100% compatibili şi, totodată, le vor împărtăşi telespectatorilor din secretele unei căsnicii fericite.

„Nici cuplurile nu ştiu despre ele, ce vor afla pe parcursul emisiuni”, a declarat frumoasa prezentatoare, care a mai completat: „la noi în emisiune nimeni nu pierde, toată lumea pleacă acasă cu câte ceva”.

Printre domeniile puse în joc de către echipa „2k1” în această după-amiază se numără „Începutul relaţiei”, „Dragoste şi alte nebuni” sau „Soacră, soacră…”, însă echipele nu vor scăpa nici de întrebările „indiscrete”.

Spre exemplu, pentru proba în care toate cuplurile trebuiau să răspundă la întrebarea:

„Aţi accepta ca soţia să aibă o aventură cu un alt bărbat pentru un milion de euro?”, echipa emisiunii a adus în platou drept recuzită o geantă plină cu bani. „Eu nu mă joc, vreau să vă inspir”, a spus Mirela râzând, prezentându-le geanta.

Rând pe rând, o mulţime de întrebări spumoase le vor da bătăi de cap cuplurilor pe parcursul emisiunii, stârnind totodată hohote de râs în platoul emisiunii.

Emisiunea „2k1” va fi difuzată în fiecare zi,  de luni până vineri, de la ora 14:00, iar sâmbăta Mirela le va aduce telespectatorilor o ediţie specială, cu vedete, începând cu ora 17:00.

 

Citește și: 

Mirela Boureanu va avea un asistent la „2k1”: un concurent de la „Insula iubirii”

PREMIERĂ. Mirela Boureanu dă startul emisiunii „2k1” săptămâna aceasta

Mirela Boureanu Vaida va avea o nouă emisiune la Antena 1. Când începe „2k1”

Mirela Vaida și-a schimbat look-ul pentru o cauză nobilă

Mirela Boureanu Vaida împlinește astăzi 34 de ani

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton