Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia de la Digi24. Primele declarații ale jurnalistei

Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia de la Digi24. Primele declarații ale jurnalistei

de Redactia Tvmania

Elena Vijulie Tănase a anunțat că și-a dat demisia de la Digi24, precizând că a amânat momentul pe fondul pandemiei de coronavirus.

 Elena Vijulie Tănase și-a dat demisia după 8 ani în echipa Digi24. A făcut anunțul pe Facebook, printr-un mesaj scurt: 
Ieri, 28 iulie 2020, am demisionat de la Digi24. Încetarea contractului va intra în vigoare luni, 3 august 2020. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceşti 8 ani’, a transmis pe rețelele de socializare.
 

Jurnalista a precizat că și-a amânat demisia pe fondul pandemiei de coronavirus, dat fiind că îi era solicitată prezența.

 

„Este o demisie amânată, în sensul că proiectele mele legate de film documentar şi istorie recentă cereau acest lucru. Pandemia a cerut cumva prezenţa mea ca jurnalist, astfel că am amânat aceste proiecte. În pandemie, am prezentat revista presei internaţionale, a fost propunerea mea să fac această rubrică. Am simţit această nevoie pentru publicul din România. Ultima ediţie de revista presei va fi duminică, pe 2 august.

Personal, cred că am nevoie de altă ambianţă profesională. În mod cert, am nevoie de o schimbare. Cred că pandemia ne ajută pe toţi să ne vedem mai clar priorităţile„, a spus ea pentru Pagina de Media.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton