Homepage  / Știri / Televiziune

Eliminare neașteptată în prima semifinală „Survivor România”! Ce concurent a părăsit competiția în lacrimi

Eliminare neașteptată în prima semifinală „Survivor România”! Ce concurent a părăsit competiția în lacrimi
5

de Redactia Tvmania

În ediția de joi, 8 iulie, în prima semifinală „Survivor România”, a avut loc o eliminare neașteptată care a șocat pe toată lumea!

Elena Marin a părărsit competiția „Survivor România” cu doar 3 zile înainte de marea finală! Visul ei a fost spulberat în câteva secunde, chiar dacă Faimoasa a luptat până la limita puterilor pentru a câștiga competiția de la Kanal D.

 

Elena Marin a intrat la duel cu Maria. Pentru că Zanni a fost salvat de public, singurele femei rămase în competiția „Survivor România” au fost nevoite să se lupte pentru un loc în cea de-a doua semifinală a competiției, însă cei de acasă au hotărât să o păstreze pe Maria în competiție și, în consecință, Elena Marin a fost eliminată!

Pentru prima oară, oboseala fizică și psihică s-au văzut pe chipul Elenei Marin, iar faimoasa a recunoscut că a ajuns la capătul puterilor încă de când se afla pe traseul semifinalei. 
 

Elena Marin, eliminată în prima semifinală „Survivor România”

Înainte de a afla dacă este sau nu salvată de public, Elena Marin a mărturisit că emoțiile au pus stăpânire pe ea, aceasta neputând să se mai concentreze la nicio bătălie cu cei patru coechipieri ai săi. Cu toate acestea, Elena Marin a presimțit că ea va fi cea care va pleca acasă:

„Am emoții la cote maxime  aflu deznodământul. Este foarte emoționant  știu  familia se uită acum la mineÎn același timp îmi place pentru  oamenii pot vedea exact cum ești tu, oamenii te simt și asta este cel mai importantÎmi doresc  rămân până la final, este foarte important și decisiv votul publicului. Mulțumesc  am ajuns până în această etapăÎn două zile este Finală și este ireal. Nu știu când a trecut peste o jumătate de anÎmi amintesc cât de greu a fost,  își construiești dormi pe o scândură. Acum lucrurile sunt mai normale, parcă fac parte din viață mea. Au fost atât de multe momente grele, am trecut prin multe momente psihice și fizice, m-au făcut   simt o femeie mai puternică”, a declarat Elena Marin, potrivit kanald.ro.

Elena Marin, în lacrimi după eliminarea din competiție

Cu toate că a avut o presimțire, Elena Marin a rămas șocată la aflarea veștii că ea este cea care pleacă acasă chiar din prima semifinală. Imediat ce și-a auzti numele, Faimoasa a izbucnit în lacrimi, realizând că visul ei a fost spulberat cu doar 3 zile înainte de marea finală „Survivor România”:

Îmi cer scuze, a fost o experiență frumoasă pe care nu o voi uită cu siguranță niciodată, au fost foarte multe momente frumoase, am avut foarte multe lucruri de învățat. M-am redescoperit pe mine  trebuie  am încredere în mine. Am învățat de la fiecare cateceva. Mai area un singur passunt mândră de mine  am ajuns până aici, dar în același timp îmi doream  pot mai multÎncerc  nu  critic, dar întotdeauna te gândești ce ai greșit, ce  fi schimbat la mine  fi reușit  ajung până la Finală. Vreau  mulțumesc celor care m-au susținut, Survivor pentru șansă pe care mi-a oferit,  va mulțumesc dumneavoastă  de fiecare ne-ați susținut în mod egal, ați fost  un tătic aici pentru noi, vreau  mulțumesc producției care și-au desfășurat muncă la fel  noi, a fost greu, au fost departe d efamilie. E un proiect mare, unic pe care nu-l voi uită niciodată”, au fost ultimele cuvinte spuse de Elena Marin înainte de a pleca din jungla dominicană.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton