Homepage  / Televiziune

Eliminare-surpriză la Survivor 2023. Cine a părăsit competiția chiar de 1 Martie

Eliminare-surpriză la Survivor 2023. Cine a părăsit competiția chiar de 1 Martie

de Cătălina Matei,

Din păcate, fetele care concurează în această ediție la „Survivor România” au început prima zi de primăvară calendaristică fără a primi mărțișoare. Din contră, una dintre cele patru concurente de la Războinici, propuse spre eliminare, a părăsit competiția.

Chiar de 1 martie, în cadrul emisiunii „Survivor România” de la Pro TV, spre eliminarea au fost propuse patru concurente de la Războinici, și anume Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Alina Radi și Lucianna Vagneti.

„În pericol sunt patru Războinice: Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Lucianna și Alina Radi. Iată patru fete care demonstrează cu fiecare ediție de Survivor că atunci când nu mai poți mai poți un pic sunt astăzi în pericol”, a spus Daniel Pavel aseară, la începutul consiliului de eliminare.

Alexandra Ciomag, dar și Alexandra Porkolab au fost emoționate și au sperat că publicul le va acorda o șansă de a merge mai departe. „Vocea mamei mi-a dat o forță pe care nu o pot descrie în cuvinte. Vreau în continuare să mă dezvolt și să rămân o Războinică”, a spus Alexandra Ciomag.

Din cele patru Războinice nominalizate, cea care a primit cel mai mic număr de voturi din partea publicului a fost Alina Radi. Ea este concurenta eliminată de la „Survivor România”.

Alina Radi s-a declarat fericită pentru că și-a trăit visul la „Survivor România” și că a făcut parte din echipa Războinicilor.

De altfel, concurenta eliminată aseară a și postat pe contul său de Instagram un mesaj lung, după eliminare.

„Și…. până aici a fost călătoria mea INTENSĂ cu Războinicii mei! A fost frumos, greu, provocator și puternic, tot ce am trăit acolo!”, și-a început Alina postarea.

Cine este Alina Radi, concurentă în tribul Răzbionicilor la „Survivor România”

Alina Radi are 34 de ani și e cântăreață de muzică de petrecere. Mulți ani de zile ea a locuit în Statele Unite ale Americii, fiind iubita lui Nick Rădoi, scrie protv.ro. În prezent, ea locuiește la Timișoara alături de băiatul ei, Dario. „Sunt Alina Radi, am 34 de ani. Sunt din Timișoara. Sunt mamă și solistă. Și am venit să mă bucur de cea mai mare experiență pe care o pot avea și anume experiența marelui joc Survivor România”, a spus Alina Radi când a apărut prima oară la „Survivor România 2023”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton