Homepage  / Articole

Elisabetta Canalis a găsit înlocuitor pentru Clooney

Elisabetta Canalis a găsit înlocuitor pentru Clooney

de Redactia Tvmania

Elisabetta Canalis a găsit fericirea în brațele lui Steve-O, unul dintre protagoniștii seriei tv „Jackass”. Vestea că cei doi formează un cuplu a șocat pe toată lumea, mai ales că modelul de origine italiană a fost timp de doi ani iubita lui George Clooney, pentru ca mai apoi să aibă o relație cu unul dintre actorii din „True Blood”, Mehcad Brooks.

„Steve o face să râdă pe Elisabetta, iar asta este slăbiciunea ei. Asta îi plăcea și la George Clooney, care spunea mereu glume când era alături de ea”, a spus o sursă citată de site-ul RadarOnline.

Aceeași sursă a povestit că nu poate fi vorba de o relație serioasă, cel puțin pentru moment.

„Ei încearcă să nu-și mediatizeze relația, deci petrec cel mai mult timp acasă la ea, unde se uită la filme și comandă mâncare. Din când în când mai ies la restaurante micuțe din cartierul unde locuiește ea”, a mai spus sursa.

Elisabetta și Steve-O, al cărui nume real este Stephen Gilchrist Glover, au fost totuși văzuți de paparazzi luând cina într-un restaurant din Hollywood.

Este cea mai nouă relație a Elisabettei Canalis, după ce, în noiembrie anul trecut, modelul anunța despărțirea de Mehcad Brooks, cunoscut din seria „True Blood”.

Vedeta italiană, care s-a despărţit de George Clooney (50 de ani) în vara anului trecut, a recunoscut că îl asocia pe actor cu o figură paternă. Ea a ținut să infirme zvonurile conform cărora relația s-a destrămat din cauză că George Clooney nu era dispus să renunțe la burlăcie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton