Homepage  / Televiziune

Eliza și Cosmin Natanticu, primele declarații după ce au fost eliminați de la Asia Express

Eliza și Cosmin Natanticu, primele declarații după ce au fost eliminați de la Asia Express
10

de Roxana Mirea,

Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la Asia Express. După o nouă misiune, cei doi au ajuns ultimii la Irina Fodor, așa că le-a revenit încă un cufăr. În momentul în care prezentatoarea emisiunii a dezvăluit conținutul celor trei cufere, nestema roșie era într-unul dintre cuferele lor. Printre lacrimi, Eliza și Cosmin și-au exprimat regretul că aventura Asia Express s-a terminat pentru ei, dar au spus și că sunt foarte fericiți că au făcut parte din acest proiect.

Eliza și Cosmin Natanticu, eliminați de la Asia Express

O nouă cursă pe Drumul Împăraților s-a încheitat. Irina Fodor a avut trei cufere de dat, iar unul dintre ele ascundea o nestemată roșie. Primul cufăr a mers la Eliza și Cosmin Natanticu, pe cel de-al doilea l-au primit Lidia și Estera Buble. În ediția de luni, 22 noiembrie, al treilea cufăr a mers tot la Eliza și Cosmin. În acest context, una dintre cele două echipe trebuia să părăsească competiția.

Momentul deschiderii cuferelor a fost unul foarte tensionat, mai ales că ambele echipe își doreau extrem de mult să rămână în competiție. Totuși, nestemata roșie s-a aflat într-unul dintre cuferele Natanticilor, lucru care nu a fost neapărat o surpriză pentru ei. Se așteptau, ca având două cufere, șansele de eliminare să fie mai mari pentru ei decât pentru Estera și Lidia Buble.

A venit și momentul la care nu am visat, nu m-am gândit. L-am evitat cu toată forța mea. Trebuie să ne luam adio de la acest joc frumos. (…) Eu sunt mândră că am ajuns până aici. Chiar sunt mândră. Eu o să plec de aici cu o altă încredere în mine pentru că nu credeam că sunt capabilă să fac asemenea lucruri. Suntem foarte câștigați”, a spus Eliza Natanticu.

E regretul că nu ajungi în finală, e regretul că ieși din competiția asta. Experiența în sine bate orice finală, orice premiu. Nu cred că ne vom mai întâlni cu ceva de genul. A însemnat enorm. E ceva nu credeam… Am mai fost în formate de genul, dar ca ăsta… Mai ales alături de Lizi și faptul că ne-am descoperit. Știu că ne-am certat enorm, poate prea mult. Ăstia suntem noi. Sunt foarte mândru de Lizi și am descoperit niște lucruri împreună și cred că ne-am apropiat atât de mult aici”, a declarat și Cosmin Natanticu.

Eliza-si-Cosmin-Natanticu-eliminati-de-la-Asia-Express-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Ne-a marcat viața”

Cosmin și Eliza Natanticu au fost foarte emoționați și nu și-au putut reține lacrimile când a venit moemntul să-și ia la revedere de la colegii lor de la Asia Express.

Am un nod în gât, dar vreau să zic și eu ceva. Vă urez baftă fiecăruia în parte. Sunteți foarte tari, vă aplaud. Ne cerem scuze în cazul în care v-am supărat în vreun fel. Poate am făcut o glumă nepotrivită, dar este un joc până la urmă. Cu siguranță ne vom mai întâlni. Îmi cer scuze reporterilor, cameramanilor. Să îi aplaud și pe ei. Mulțumesc producătorilor că ne-au dat șansa să fim în această emisiune extraordinară care ne-a marcat viața. Îi mulțumesc iubitei mele soții că a fost atât de tare și sunt foarte mândru de ea. Am trăit în 9 săptămâni și jumătate cât pentru o viață de om”, a mai declarat Cosmin Natanticu.

Pentru mine, Asia Express a fost frumos vis împlinit, până acum. Mă bucur că am ajuns până aici, că mi-am depășit limitele și că am putut concura cu asemenea oameni frumoși și puternici”, a spus și Eliza.

De asemenea, și celorlalte echipe le-a părut rău că Eliza și Cosmin Natanticu au fost eliminați de la Asia Express.

„A fost pentru prima dată când l-am văzut pe Natanticu plângând. Mi s-a rupt sufletul în două”, a spus Lidia Buble emoționată.

L-am văzut vulnerabil. De obicei, el este cel care ne aduce zâmbetul pe buze”, a spus și Mihai Petre.

A fost un la revedere dureros. Foarte dureros”, a declarat Emi.

Eliza și Cosmin Natanticu, prima reacție după eliminarea de la Asia Express

După ce s-a aflat că ei au fost cei eliminați de la Asia Express, Eliza și Cosmin Natanticu au publicat două mesaje pe Instagram, prin care au mulțumit tuturor pentru șansa de a participa la o astfel de emisiune.

„Multumim echipei Asia Express pentru oportunitatea si sansa de a participa la cea mai tare emisiune de reality din Romania si nu numai. Ma simt binecuvantat alaturi de Eliza”, a scris Cosmin pe Instagram.

„Cea mai frumoasa experienta din viata mea! Multumesc Cosmin, Asia Express, Mona Segall și colegilor noștri dragi! Va iubim si veti ramane mereu in inimile noastre. Stiti ca in afara competitiei ne-am inteles mereu foarte bine! Multumim, Irina Fodor! Multumim echipei din spatele acesti grandioase producții. Bravo colegilor!”, a scris și Eliza pe rețelele sociale.

Sursa Foto: Instagram Asia Express

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton