Homepage  / Vedete / Vedete străine

Elizabeth Álvarez, primele declarații despre starea de sănătate a actorului Jorge Salinas

Elizabeth Álvarez, primele declarații despre starea de sănătate a actorului Jorge Salinas

de Redactia Tvmania

În urmă cu câteva săptămâni, actorul de telenovele Jorge Salinas era surprins de paparazzi mergând în baston în fața unei clinici private din Mexic. 

Din acel moment, presa mexicană a tot speculat cum că acesta ar putea suferi de o boală gravă. După toate aceste zile, în care Jorge Salinas nu a oferit nicio declarație, soția sa, Elizabeth Alvarez a explicat că într-adevăr actorul a avut câteva probleme de sănătate. Cu toate acestea nu a dorit să ofere mai multe detalii de teama de a nu greși vreo informație, precizând că preferă să îl lase chiar pe el să lămurească totul. A povestit însă că nu a fost vorba de nicio afecțiune care să îi pună viața în pericol. 

„Eu nu vă pot spune nimic, vreau ca el să vă spună și să auziți din gura lui, pentru că, sinceră să fiu, nu cunosc foarte bine termenul (bolii n.r.) și nu doresc să greșesc. Așa că nici vorbă de pericol. Stați liniștiți! Se simte perfect și îl veți revedea în curând” , a declarat Elizabeth Alvarez pentru jurnaliști. 

În ceea ce privește zvonurile potrivit cărora boala suferită de Jorge Salinas l-ar fi împiedicat să meargă corect, actrița a menționat că este vorba doar de speculații, deoarece soțul ei este bine fizic.

„Poate merge perfect. Eu și Jorge am râs (de imaginile respective n.r) și ne-am spus: Dumnezeule! Ce a făcut pandemia din presă! Lipsesc evenimentele din ce în ce mai mult”. 

În momentul de față actorul nu are în plan niciun proiect și preferă să petreacă mai mult timp în sânul familiei. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton