Homepage  / Vedete / Vedete străine

Elizabeth Debicki o va interpreta pe prințesa Diana în ultimele 2 sezoane ale serialului „The Crown”

Elizabeth Debicki o va interpreta pe prințesa Diana în ultimele 2 sezoane ale serialului „The Crown”

de Redactia Tvmania

Actrița australiană Elizabeth Debicki, cunoscută din peliculele „Marele Gatsby” sau „Managerul nopții”, va juca rolul prințesei Diana în ultimele 2 sezoane ale serialului produs de Netlix, „The Crown”. 

Elizabeth va prelua personajul de la Emma Corrin, iar ultimele 2 sezoane ale producțieiva include și moartea Dianei din 1997. Actrița australiană are aceeași vârstă pe care Diana o avea în 1990, an în care al cincilea sezon al serialului va debuta, 29 de ani. 

„Spiritul prințesei Diana, cuvintele și acțiunile ei trăiesc în inimile multora. Este o onoare și un privilegiu să fac parte din această serie magistrală, care m-a fascinat încă de la primul episod”.

 
 Potrivit celor de la DailyMail, creatorii serialului au fost impresionați de „calitățile” actriței. „Sezonul cinci și șase o vor arăta pe Diana în toată splendoarea ei, însă personajul va avea la bază fragilitatea prințesei. În momentul castingului Elizabeth a avut acea combinație perfectă de calități și vulnerabilitate”, a spus sursa citată de DailyMail. 
 

 În ultimele două sezoane ale seriei actorul nominalizat la Oscar, Jonathan Pryce, va juca rolul prințulului Philip Imelda Staunton, preia de la Olivia Colman rolul reginei, în timp ce Lesley Manville o va interpreta pe Prințesa Margaret.

Prințesa Diana va apărea în a patra serie din „The Crown”, interpretată de Emma Corrin. Al patrulea sezon este așteptat la Netflix în această toamnă. 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton