Homepage  / Vedete

Elizabeth Gutierrez confirmă că s-a împăcat cu William Levy

Elizabeth Gutierrez confirmă că s-a împăcat cu William Levy

de Redactia Tvmania

Elizabeth Gutierrez (36 de ani) vorbeşte, în cel mai recent număr al revistei „People en Español”, pe coperta căreia se află, despre împăcarea sa cu William Levy (35 de ani), tatăl celor doi copii ai ei.

poza
Actriţa, pe care aţi văzut-o în „Chipul răzbunării”, la Diva, a declarat ziariştilor că ceea ce i-a readus împreună sunt sprijinul şi admiraţia pe care o au anul pentru altul.
„Cred că, în orice cuplu, cel mai important lucru este să-i dai aripi partenerului şi să-l ajuţi să crească. De asemenea, să-i oferi libertatea de care are nevoie ca să se poată dezvolta. Eu îl admir foarte mult pe William pentru că a evoluat mult în ultimii ani şi a făcut-o prin propriile forţe”.

elizab pe coperta
„Am tot auzit că m-aş folosi de copii ca să rămân în preajma lui William. Niciodată nu aş face asta. În primul rând le-aş face rău lor. Plus că noi doi nu suntem căsătoriţi, aşa că la noi nu se aplică expresia „trebuie să stăm împreună””, a mai spus actriţa.
Elizabeth a recunoscut însă, că de dragul copiilor, va păstra mereu o relaţie specială cu William, indiferent dacă vor rămâne împreună sau nu: „Ca părinţi, îi vom sprijini mereu 100% şi vom fi alături de ei orice s-ar întâmpla”.
William Levy şi Elizabeth Gutierrez s-au despărţit oficial în decembrie 2014, după 11 ani de relaţie. De câteva luni, însă, Elizabeth a renunţat la proiectele profesionale pe care le avea şi l-a însoţit pe iubitul ei în locurile în care acesta a avut filmări, printre ele Africa de Sud şi Republica Dominicană.

Despre relația tumultuoasă dintre cei doi mai puteți citi:

Elizabeth Gutierrez şi William Levy, sexy pe plajele din Republica Dominicană

Elizabeth Gutierrez se ține mereu după William Levy

E oficial: William Levy şi Elizabeth Gutierrez s-au despărţit

Elizabeth Gutiérrez nu se grăbeşte să ajungă la altar

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton