Homepage  / Articole

Elizabeth Gutiérrez renunță la rolurile din telenovele?

Elizabeth Gutiérrez renunță la rolurile din telenovele?

de Redactia Tvmania

Câţiva dintre actorii de telenovele pe care i-aţi văzut sau chiar îi vedeţi în continuare în telenovelele de pe postul Acasă au primit roluri noi în producţii care se anunţă spectaculoase şi sunt gata să înceapă filmările.

Danna Garcia va face pereche cu Jorge Salinas (din “Suflet vândut”) în cea mai recentă producţie a lui Salvador Mejia, “Que bonito amor”, din care mai fac parte actorii Arturo Peniche, Victor Noriega şi Angelica Maria.

Aceasta nu este însă singura telenovelă în care Danna va apărea anul acesta. Ea va interpreta rolul principal şi în “La Otra Cara”, o telenovelă produsă de compania Univision, în care partenerul ei va fi Julian Gil (din “Suflet vândut” şi “Eva Luna”). De altfel, cei de la Univision speră să dea lovitura cu acest serial, mai ales că, în ultimul timp, presa a tot vehiculat faptul că Julian şi Danna ar fi împreună.

Sebastian Rulli va juca alături de Eiza Gonzalez

La rândul său, Sebastian Rulli (pe care îl ştiţi din “Teresa”) are un proiect nou. El îi va da replica frumoasei actriţe Eiza González în telenovela companiei Televisa, “Amores verdaderos”. Sebastian va interpreta rolul lui Francisco Guzmán, un bărbat care, după ce îşi prinde soţia în pat cu altul, jură să nu se mai îndrăgostească niciodată, asta până când o cunoaşte pe răsfăţata Nikki (Eiza González). Doar că relaţia lor pare una imposibilă: Francisco este bodyguard-ul angajat de mama lui Nikki ca să aibă grijă de ea.

Elizabeth Gutiérrez renunță la telenovele?

Elizabeth Gutiérrez (din telenovela “Iubire blestemată”) a declarat că “El rostro de la venganza”, producţia marca Telemundo la care a început filmările de curând, ar putea fi ultima ei telenovelă. Actriţa vrea să apară în seriale americane precum “CSI: Miami”. Succesul pe care l-a avut iubitul ei, William Levy, o dată cu participarea la “Dancing With Stars” a făcut-o şi pe ea să-şi dorească o carieră în America. În “El rostro de la venganza”, Elizabeth joacă alături de Maritza Rodríguez, David Chocarro şi Saúl Lisazo.

Citește și:

FOTO: Care sunt cele mai frumoase vedete latino

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton