Homepage  / Vedete

Elizabeth Gutierrez se lansează în afaceri: „Nu sunt casnică”

Elizabeth Gutierrez se lansează în afaceri: „Nu sunt casnică”

de Redactia Tvmania

Împăcarea cu William Levy i-a priit actriței și prezentatoarei Elizabeth Gutierrez (37 de ani). Aceasta se va lansa în afaceri cu propria linie de produse cosmetice intitulată „Ely”.

Chiar dacă mulţi au crezut că m-am făcut casnică după ce am renunţat la telenovele. Nu e chiar aşa, nu stau degeaba în casă”, a zis actriţa într-un interviu acordat celor de la revista „Tv Y Novelas”.

elizabeth-gutierrez

În cel mai recent număr al publicaţiei mexicane, pe coperta căreia apare, Elizabeth a povestit că îşi îngrijeşte foarte mult pielea nu de frică că îmbătrâneşte, ci ca să întâmpine această etapă cât mai frumos.

Nu vreau să credeţi că sunt o vanitoasă. Vreau doar să vă arăt cum să vă îngrijiţi mai bine, lucru pe care l-am învăţat şi eu de-a lungul timpului. Am tot încercat diferite produse, lucrând mereu în media şi mi-am dorit să creez o linie accesibilă tuturor. Iar pentru început voi avea patru produse: un gel de curăţare, o loţiune tonică, un ser hidratant şi o cremă pentru ochi. Au fost doi ani de căutări pentru ingredientele perfecte. Le-am pus numele meu pentru că mi-am dorit foarte mult ca lumea să le identifice cu mine. William face şi el parte din acest proiect. A fost cel care m-a sfătuit şi care m-a sprijinit”, a declarat actrița.

elizabeth

Cât priveşte relaţia cu el, Elizabeth a declarat: „Ne cunoaştem foarte bine de atâţia ani. Lui i-am dăruit cei mai frumoşi ani din viaţa mea. Iar în etapa de acum suntem foarte bine. Ne bucurăm de familia noastră. Sunt foarte liniştită”.

Pe micile ecrane de la noi aţi văzut-o ultima oară la Diva în telenovela „Chipul răzbunării.

Citește și:

Cum l-a surprins Elizabeth Gutierrez pe William Levy de ziua lui

Elizabeth Gutierrez e fericită că s-a împăcat cu William Levy

Elizabeth Gutierrez confirmă că s-a împăcat cu William Levy

Elizabeth Gutierrez şi William Levy, sexy pe plajele din Republica Dominicană

Elizabeth Gutierrez se ține mereu după William Levy

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton