Homepage  / Vedete

Elizabeth Gutierrez se ține mereu după William Levy

Elizabeth Gutierrez se ține mereu după William Levy

de Redactia Tvmania

Actrița a renunțat la piesa de teatru în care juca, „Brujas”, și a plecat din Miami ca să fie alături de William Levy (35 de ani) în Africa de Sud, acolo unde el filmează pentru pelicula „Resident Evil: The Final Chapter”, care va apărea în 2017. Mai mult, ea a reușit să-i învoiască de la școală pe cei doi copii ai ei (Christopher, de opt ani, şi Kailey, de cinci), aceștia urmând să recupereze orele pe Internet.

Elizabeth Gutierrez

Gestul actriței i-a scandalizat pe mulți dintre fanii ei, care consideră că mereu renunță la cariera ei pentru a fi aproape de William, care, de-a lungul vremii, a înșelat-o cu diverse femei, ultima oară cu Ximena Navarrete. Elizabeth (36 de ani) a spus că a făcut acest gest de dragul copiilor, ca să fie cât mai aproape de tatăl lor și nu că William i-ar fi cerut acest lucru.

În apărarea lui Elizabeth, William a declarat pe contul său de Facebook: „Acestei femei nu i-a zis nimeni niciodată ce să facă. Ea doar a pus mereu visurile copiilor mai presus de ale ei. Ea a luat decizia de a părăsi distribuția piesei doar ca să îi facă fericiți pe copiii noștri. Nu a încurcat pe nimeni. Acea piesă de teatru nu era cel mai important lucru din viața ei. Copiii sunt, așa cum ar trebui să fie pentru orice mamă. Asta e una dintre calitățile pe care le admir la ea”.

Nu este prima oară când Elizabeth face un astfel gest de dragul familiei. În 2013, la ultima ei telenovelă, „Chipul răzbunării” (transmisă, în prezent, și de Diva) a renunțat după numai două săptămâni de filmări, personajul ei fiind omorât de scenariști. Tabloidele mexicane au susținut, la acea vreme, că Levy a fost cel care i-a cerut să părăsească serialul pentru că nu suporta să o vadă în scene fierbinți cu alți actori.

Acest devotament nu i-a adus actriței fericirea în cuplu. În iunie, anul acesta, William a declarat că el și Elizabeth sunt oficial despărțiți, dar că există șanse de împăcare între ei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton