Homepage  / Vedete / Vedete străine

Elizabeth Gutierrez și William Levy, schimbare radicală în viața personală

Elizabeth Gutierrez și William Levy, schimbare radicală în viața personală

de Redactia Tvmania

În cadrul unui interviu oferit pe Instagram, actrița Elizabeth Gutierrez a dezvăluit ce a făcut în ultimele luni și care mai este relația cu partenerul său de viață, William Levy, asta după ce o serie de speculații au apărut din nou în presa mexicană cu privire la o nouă despărțire între cei doi. 

Ultimele luni nu au fost tocmai ușoare pentru Elizabeth, conform declarațiilor făcute. Aceasta a spus că a fost supusă unei intervenții chirurgicale:

„Am fost nevoită să îndepărtez ceva care creștea în interiorul meu”, a explicat ea în timpul discuției, referindu-se la un chist.

Din fericire, totul a decurs bine, deși recunoaște că a fost foarte speriată când a pășit pe spital în momente atât de delicate din cauza pandemiei.

„Te sperie, nu din cauza operației, ci din cauza virusului, toți oamenii sunt acolo și a trebuit să fac testul COVID-19”, își amintește ea, încă speriată.

Acesta nu a fost singura schimbare importantă în viața ei. Elizabeth și William s-au mutat în casa visurilor lor alături de cei doi copii pe care îi au împreună chiar în mijlocul pandemiei. Construcția casei a durat câțiva ani de zile, însă acum toată familia se bucură de schimbare: 

„Încă lipsesc lucruri pentru că, evident, totul este închis, dar este o binecuvântare. Aceasta a fost întotdeauna casa pe care copiii mei o simt un cămin”. 

Deși William Levy a acceptat să revină în telenovele după o pauza îndelungată, timp în care a flirtat cu Hollywoodul și aparițiile în producții americane, se pare că relația celor doi nu a fost afectată nici de partea profesională, nici de bârfele apărute în presă: 

„Îmi iubesc familia, William este o persoană super specială care ne oferă mereu tot ce este mai bun, el lucrează permanent pentru familia sa”, a spus ea. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton