Homepage  / Știri

Elizabeth Hurley este îngrozită de cancerul la sân

Elizabeth Hurley este îngrozită de cancerul la sân

de Redactia Tvmania

Vedeta britanică se teme că va face cancer la sân, boala care a răpus-o pe bunica ei, şi nici măcar rezultatele negative ale analizelor nu reuşesc s-o liniştească, relatează femalefirst.co.uk.

 

„364 de zile pe an pot să vorbesc raţional despre cancerul la sân. În cele mai multe dintre zile strâng fonduri pentru a atrage atenţia asupra acestei boli. Dar sunt panicată în a 365-a zi.

 

Este ziua în care fac mamografia şi, în timpul care trece de la procedura propriu-zisă şi până când vine asistenta cu rezultatele, devin foarte, foarte speriată. În cele 20 de minute de care are nevoie medicul pentru a studia imaginile, imaginaţia mea mă duce în locuri întunecate. Toate nenorocirile îmi trec prin faţa ochilor şi ajung să-mi văd fiul orfan cum plânge la înmormântarea mea, după ce am murit de cancer la sân”, a spus Elizabeth Hurley (46 de ani).

 

Elizabeth Hurley crede că rezultatele negative ale analizelor nu-i garantează că boala o s-o ocolească pe viitor:

 

„De cinci ori am plecat mai uşurată din spitala. Ştiam că mamagrofia este curată şi am încă un an pentru a lupta cu această boală. Nu sunt o victimă. Încă!”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton